4.2.12

ΣΚΑΪ Περιβάλλον...


http://pitsirikos.net
Το δελτίο της Σίας Κοσιώνη θα ικανοποιεί το κοινό της «Καθημερινής», ενώ το δελτίο του Νίκου Ευαγγελάτου θα ικανοποιεί το κοινό της «Αυριανής»...
Μεγάλη η επιτυχία του ΣΚΑΪ να εντάξει στο δυναμικό του, δύο Μεγάλους Έλληνες, τον Γιώργο Αυτιά και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε πρόταση και στην Αννίτα Πάνια αλλά η Αννίτα αρνήθηκε επειδή θεωρεί πως το ποιοτικό επίπεδο του ΣΚΑΪ είναι πολύ... χαμηλό.
Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ ξεκίνησε για να γίνει το ελληνικό BBC και κατέληξε να γίνει ALTER, αλλά τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να φτιάξουν και ναρκοπέδιο γύρω από το απόρθητο κτίριο του σταθμού – πήραν τον Αυτιά και τον Ευαγγελλάτο, ως οχυρωματικά έργα.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παρουσιάζει ένα ελαφρύ δελτίο ειδήσεων και -μόλις τελειώνει- η Σία Κοσιώνη θα παρουσιάζει ένα βαρύ και ασήκωτο.

Αμέσως μετά ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Σία Κοσιώνη θα λένε ντουέτο και μερικές παλιές λαϊκές επιτυχίες, γιατί μπορεί ο κόσμος να ακούει τα κωλοτράγουδα της εποχής αλλά, όταν θέλει να διασκεδάσει πραγματικά, γουστάρει Τσιτσάνη και Μπαγιαντέρα.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, το δελτίο της Σίας Κοσιώνη ικανοποιεί το κοινό της «Καθημερινής», ενώ το δελτίο του Νίκου Ευαγγελάτου θα ικανοποιεί το κοινό της «Αυριανής».

Παράλληλα με το δελτίο του, ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παρουσιάσει ξανά στον ΣΚΑΪ την πετυχημένη εκπομπή «Αποδείξεις», προσπαθώντας να ανακαλύψει όσα σκουλήκια και ποντικοκούραδα υπάρχουν μέσα στα ελληνικά εστιατόρια και στα σούπερ μάρκετ, και του είχαν ξεφύγει μέχρι σήμερα.

Ήδη, ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει στήσει κρυφές κάμερες στο εστιατόριο του ΣΚΑΪ, και έχει ανακαλύψει πως στο παστίτσιο υπάρχει κερί από τα αυτιά του Μπάμπη Παπαδημητρίου και μύξες του Οικονομολυριτζή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: