11.2.12

Ο Καρατζαφέρης ενδέχεται να διαγράψει Βορίδη και Γεωργιάδη...


Το ενδεχόμενο της διαγραφής του Μάκη Βορίδη και του Άδωνη Γεωργιάδη –οι οποίοι έχουν εκφράσει την πρόθεση τους να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο για το νέο μνημόνιο - αφήνει ανοιχτό ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του στη Real Νews της Κυριακής.
«Η ιδεολογία μας είναι ο...

πατριωτικός φιλελευθερισμός. Εάν κάποιοι έχουν απολέσει ως κυρίαρχο στοιχείο τον πατριωτισμό, τότε το πρόβλημα είναι δικό τους» απάντησε σε ερώτημα τί θα κάνει αν οι δύο βουλευτές του ΛΑΟΣ ψηφίσουν τα μέτρα.

Σε άλλη ερώτηση αν θα διαγραφούν οι βουλευτές είπε πως «υπάρχουν όργανα στο κόμμα. Θα πρέπει να έλθουν να εξηγήσουν την πολιτική τους σε ένα έκτακτο συνέδριο ή στην Kεντρική Eπιτροπή. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να πείσουν».

Επιπλέον, σε απάντηση σε ερώτημα τι σημαίνει αν δεν ακολουθήσουν τα στελέχη του τη γραμμή του είπε ότι «σε κάποια υπουργεία εκ του αντικειμένου δημιουργούνται και κακές συναναστροφές . Δεν θα ξεχάσω , όμως τις ατέλειωτες ώρες του ‘σύν-ορκου’ Μάκη Βορίδη στο γραφείο μου, μέχρι να φιξαριστεί ότι τελικά υπουργοποιείται και ποιο υπουργείο θα πάρει.

» Ούτε θα ξεχάσω την εξαιρετικά έντονη συναισθηματική φόρτιση του Άδωνη εκείνο το βράδυ. Πιστεύω δεν το έχουν ξεχάσει και αυτοί»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: