5.3.12

Πληρώνει 1.000.000 δολάρια για «καυτά» σκάνδαλα!...


Ο Λάρι Φλιντ, ο βασιλιάς της αμερικανικής πορνογραφικής βιομηχανίας, προσφέρει ένα εκατομμύριο δολάρια "για κάθε πληροφορία που έχει σχέση με... σεξουαλικό σκάνδαλο ή υπόθεση διαφθοράς, όπου να εμπλέκεται κάποιος γερουσιαστής, βουλευτής ή υψηλόβαθμος αξιωματούχος".

"Μήπως έχετε κάποια πληροφορία για μια απιστία, ένα σεξουαλικό παράπτωμα ή μια υπόθεση διαφθοράς, στην οποία να εμπλέκεται ένας γερουσιαστής των ΗΠΑ, ένας βουλευτής, ένας υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος;" ρωτά ξεκάθαρα ο ιδρυτής του περιοδικού Hustler.

Σε αυτή την περίπτωση και "ύστερα από επαλήθευση, με αποδείξεις που θα προσκομισθούν, ο Λάρι Φλιντ και το περιοδικό θα πληρώσουν έως ένα εκατομμύριο δολάρια", μόλις δημοσιευτεί η ιστορία, διευκρινίζει η ολοσέλιδη αγγελία που δημοσιεύτηκε στο κυριακάτικο φύλλο της Washington Post.

H αγγελία δίνει αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τυχόν ενδιαφερόμενους, και εγγυάται την "εμπιστευτικότητα" της συναλλαγής.

Ο Λάρι Φλιντ αρέσκεται σε τέτοιου είδους αγγελίες προσφέροντας χρήματα ή εργασία στην αυτοκρατορία πορνό του διαθέτει, μόλις ένα πρόσωπο ή ένα σκάνδαλο απασχολήσει την επικαιρότητα.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: