17.3.12

Κυπριακή προεδρία με 12.000 γραβάτες...


Λευκωσία: Αγώνα δρόμου διεξάγει η γραμματεία που ανέλαβε να προετοιμάσει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκ μέρους της Κύπρου, ένα μοναδικό γεγονός για τον τόπο, αν ληφθούν υπόψη και οι αριθμοί.
Κατά τη διάρκεια της κυπριακής προεδρίας πραγματοποιήθηκαν ή θα πραγματοποιηθούν περίπου 3.500 εκδηλώσεις. Η ...

Κύπρος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους χιλιάδες προσκεκλημένους τους οποίους οι αρμόδιοι θα πρέπει να ικανοποιήσουν ώστε να σταλεί προς τα έξω θετική εικόνα.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν ήδη παραγγελθεί και ετοιμάζονται 12.000 γραβάτες και 7.000 φουλάρια που θα δίνονται ως δώρα στους συμμετέχοντες. Παράλληλα, έχουν παραγγελθεί 45.000 ντοσιέ για τους συνέδρους καθώς επίσης και σχεδόν 4.000 δώρα από τη χειροτεχνία για τους υπουργούς της Ε.Ε.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο πρόβες υποδοχής των VΙΡs. Οι υπουργοί που θα αφιχθούν στην Κύπρο θα μεταφέρονται από επόπτες του Τμήματος Οδικών Μεταφορών οι οποίοι θα εκπαιδευτούν γι’ αυτό το σκοπό.

Όπως διαπιστώθηκε δεν είναι αρκετές οι αίθουσες υποδοχής του νέου αεροδρομίου Λάρνακας, οπότε ίσως επιστρατευθεί και το παλιό.

Υπουργοί και άλλοι επίσημοι θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία της Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου. Η ελεύθερη Αμμόχωστος θα είναι πλήρης τουριστών και δεν ενδιαφέρθηκε.

Αν οι υψηλοί προσκεκλημένοι δεν ενθουσιαστούν από τα υπόλοιπα, θα τους χορέψουμε και με τις βράκες...

philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: