29.3.12

Στη 1 το μεσημέρι η πρώτη συνεδρίαση της Εθνικής Εκλογικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ...


Συνεδριάζει στη 1 το μεσημέρι η Εθνική Εκλογική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, στην οποία μετέχουν τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, όσοι ασκούν θεσμικού χαρακτήρα λειτουργίες, καθώς και τα περισσότερα κορυφαία στελέχη τα οποία θα μετέχουν στον... πολιτικό σχεδιασμό του Κινήματος.

Εκτός Επιτροπής έμειναν τρεις στενοί συνεργάτες του Γ.Παπανδρέου, οι Γ.Ραγκούσης, Π.Γερουλάνος και Γ.Παπακωνσταντίνου.

Επίσης, από σήμερα, Πέμπτη, έως και το Σάββατο 31 Μαρτίου θα υποβάλλονται οι υποψηφιότητες για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

Τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος, αλλά και άλλοι πολίτες, που θέλουν να είναι υποψήφιοι, θα καταθέτουν εντός των παραπάνω ημερών την υποψηφιότητά τους μέσω Διαδικτύου στη Γραμματεία της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, με κοινοποίηση στην Γραμματεία της οικείας Νομαρχιακής Επιτροπής.

Με τον ίδιο τρόπο (μέσω Διαδικτύου) θα υποβάλλονται και οι προτάσεις για υποψηφιότητες τρίτων, συνοδευόμενες από σχετική υποστηρικτική επιχειρηματολογία.

Στη συζήτηση που θα διεξαχθεί στις Νομαρχιακές Επιτροπές, οι οποίες θα συνέλθουν την Κυριακή 1 Απριλίου και στην οποία θα συμμετέχουν ανά νομό τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής, θα ληφθούν υπόψη οι προτάσεις όλων των μελών της ΝΕ και όσες προτάσεις τους έχουν αποσταλεί ή έχουν συμπεριληφθεί στο δημόσιο διάλογο.

Έως τις 24:00 της ίδιας ημέρας, οι Νομαρχιακές Επιτροπές θα αποστέλλουν στην Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων την πρότασή τους που θα ενσωματώνει αλφαβητικά όλα τα προτεινόμενα ονόματα, συνοδευόμενα από βιογραφικό και επιχειρηματολογία. Σε αυτή δε τη διαδικασία δεν περιλαμβάνονται οι βουλευτές.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: