31.3.12

24ωρη απεργία στον ΔΟΛ...


Ανακοίνωση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. καταγγέλλει την εργοδοσία του Δ.Ο.Λ. για την άδικη και αναίτια απόλυση της συνδικαλιστικής εκπροσώπου των διοικητικών υπαλλήλων που εργάζονται στον ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ και κηρύσσει 24ωρη απεργία από τις 6 πμ της Δευτέρας 2 Απριλίου, μέχρι τις...
6 πμ της Τρίτης 3 Απριλίου 2012, ζητώντας την άμεση ανάκληση της απόλυσης της συνδικαλίστριας συναδέλφου μας Γιάννας Σακελλαρίου.

Καλεί δε, όλα τα μέλη της που εργάζονται στον παραπάνω Οργανισμό, να συμμετέχουν δυναμικά στην απεργία αυτή.

Συνάδελφοι,
Είναι προφανές ότι οι εργοδότες προσπαθώντας να κάμψουν την αντίσταση των εργαζομένων, καταφεύγουν ακόμη και σε απολύσεις συνδικαλιστών, προκειμένου να επιβάλλουν κλίμα τρομοκρατίας και να συνεχίσουν ανενόχλητοι την άγρια και πρωτοφανή επίθεση που έχουν εξαπολύσει κατά των εργαζομένων, με τις ευλογίες ενός σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που προσπαθεί, στο όνομα μίας οικονομικής κρίσης που το ίδιο προκάλεσε, να αποδομήσει κάθε εργασιακή σχέση και να εξαθλιώσει τους εργαζόμενους.

Στον αγώνα που δίνουμε για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας μας, για Σ.Σ.Ε. που θα μας εξασφαλίσουν αξιοπρεπείς μισθούς και συνθήκες εργασίας, όπλα μας είναι η δυναμικότητά μας, η ενότητα και η αλληλεγγύη.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βάλουμε φρένο στην ασυδοσία των αφεντικών.
Καλούμε τα σωματεία της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ , της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΤΕΡ και της ΕΠΠΗΤ, να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα μας, με κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων των μελών τους που εργάζονται στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, για την άμεση ανάκληση της άδικης απόλυσης της συνδικαλίστριας συναδέλφου Γιάννας Σακελλαρίου....

Δεν υπάρχουν σχόλια: