5.3.12

Πληρώσαμε 2 εκατ. ευρώ...


...για τις φωτοτυπίες της Αννούλας...

Συνολικά 2 εκατ. ευρώ κόστισε η ανικανότητα του υπουργείου Παιδείας να έχει έτοιμα τα σχολικά βιβλία καθώς αυτό είναι το ποσό που δαπανήθηκε προκειμένου μαθητές και καθηγητές να μπορέσουν να βγάλουν την σχολική χρονιά με φωτοτυπίες.
Σύμφωνα με απάντηση του... υπουργού Εσωτερικών Τάσου Γιαννίτση σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Νίκου Νικολόπουλου, όταν διαπιστώθηκε η αδυναμία της κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου να προμηθεύσει τα σχολεία με βιβλία, υπήρξε επικοινωνία του υπ. Εσωτερικών με όλους τους..........

Δήμους προκειμένου να συνεργαστούν με τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης ώστε να καταγραφούν και να αποτιμηθούν οι ανάγκες.

«Μετά την αποστολή των απαιτούμενων οικονομικών στοιχειών από τους Περιφερειακούς Διευθυντές εκπαίδευσης» συνεχίζει ο κ. Γιαννίτσης «το υπουργείο μας προέβη στη εφάπαξ καταβολή ποσού 2.000.000 ευρώ στους δικαιούχους Δήμους . Το συγκεκριμένο πόσο, εξασφαλίστηκε από μεταφορά πίστωσης στον προϋπολογισμό του υπουργείου μας από το Υπουργείο Παιδείας και το υπουργείο Οικονομικών».

kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: