24.3.12

Κλασσικό. Μετά από 50 χρόνια ανακάλυψαν ότι το κτίριο της Νομαρχίας κτίσθηκε παράνομα!...


.adena-gr.blogspot
Ευτυχώς εγκρίθηκε η... εξαίρεση κατεδάφισης της πρώην Νομαρχίας Μαγνησίας!

Μετά από σχετική έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Μετά την αυθαίρετη ύπαρξη του κτιρίου της Νομαρχίας για 50 και πλέον χρόνια ολοκληρώθηκε η νομιμοποίηση του κτιρίου και η διαδικασία εξαίρεσης από την κατεδάφιση μετά από την έγκριση της αποκεντρωμένης διοίκησης χάρις των...
ενεργειών της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Η αυθαίρετη ύπαρξη του κτιρίου ήρθε στην επιφάνεια όταν ο...
Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός προκειμένου να ελαχιστοποιήσει τις δαπάνες από έξοδα ενοικίασης υπηρεσιών που στεγάζονται σε άλλα κτίρια επιχείρησε την ίδρυση Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης στις κτιριακές δομές της πρώην ΝΑΜ. Μετά την μετεγκατάσταση της ΕΚΠΟΛ ξεκίνησε η πιστοποίηση του κτιρίου της πρώην πολεοδομίας σε ΚΕΚ.
Κατά την διάρκεια υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών για την πιστοποίηση του ΚΕΚ χρειάστηκε η οικοδομική άδεια του κτιρίου η οποία όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ουδέποτε είχε εκδοθεί. Έτσι μετά την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών στην Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας εγκρίθηκε η εξαίρεση από την κατεδάφιση των αυθαίρετων κατασκευών του κτιριακού συγκροτήματος του Διοικητηρίου Βόλου (πρώην κτίριο Νομαρχίας) συνολικής κάλυψης 1742τμ. με την προϋπόθεση έκδοσης οικοδομικής άδειας εντός 2μηνων.
Ταχυδρόμος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: