17.3.12

Κατέβασε τον πήχη της συμμετοχής στις 70.000 ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος!...


Η απροθυμία όλο και περισσότερων φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ -όσων παραμένουν- να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής με μοναδικό υποψήφιο τον Ευάγγελο Βενιζέλος, φαίνεται πως έχουν οδηγήσει τα στελέχη της Ιπποκράτους να βάλουν ...
χαμηλότερα τον πήχη, σχετικά με τη συμμετοχή των ψηφοφόρων.

Με σημερινές του δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, ο Γενικός Διευθυντής του Κόμματος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος έθεσε ως όριο τις 70.000 ψήφους.

«Ξέρουμε όλοι πάρα πολύ καλά ότι περνάμε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο. Άρα δεν μπορούμε να έχουμε υπερφίαλους στόχους. Στόχους, οι οποίοι επετεύχθησαν στο παρελθόν, κάτω από εντελώς διαφορετικούς όρους» είπε, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει συλλογική απόφαση» για τον αριθμό-κριτήριο.

«Επειδή δε θέλω να υπεκφεύγω όμως, σας απαντώ πως εγώ θα είμαι ικανοποιημένος αν ξεπεράσει ο αριθμός τις 70.000», είπε, διευκρινίζοντας πως αν ο στόχος δεν επιτευχθεί δεν θα απογοητευθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βενιζέλος στη συνέντευξή του στην Ιπποκράτους απέφυγε να ορίσει επακριβώς τον «πήχη» συμμετοχής. Όπως είχε γράψει το newpost.gr, o Μιχάλης Καρχιμάκης, όταν ρωτήθηκε σχετικά, πριν αποφασιστεί ότι θα υπάρχει μόνον ένας υποψήφιος, στοιχημάτιζε ότι στις κάλπες θα έφταναν περισσότεροι από 100.000 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, ενώ κάποιοι υπεραισιόδοξοι μίλησαν και για 200.000-300.000.

Τα σημάδια όμως οδηγούν στο «μικρό καλάθι»...


newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: