27.3.12

Ε, όχι: 7.720.000 ευρώ στα κόμματα της Βουλής για "ερευνητικούς σκοπούς"! ...


Κάποιοι μας κάνουν πλάκα.
Κάποιοι στο υπουργείο Εσωτερικών κάνουν μαύρο χιούμορ.
Καλό, αλλά καιρός να το μαζέψουν πίσω, γιατί μπορεί ορισμένοι πολίτες να το πάρουν στα σοβαρά και μετά να επισκεφθούν κανένα νταμάρι, να πάρουν... μαρμαρόπετρες, εν συνεχεία να κατηφορίσουν προς το Σύνταγμα και να έχουμε "αντιδημοκρατικές συμπεριφορές".

Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε (είμαστε βέβαιοι ότι αστειεύονται...) ότι θα "ενισχύσει με 7.720.000 ευρώ ενισχύει τα πολιτικά κόμματα, στο πλαίσιο της τακτικής χρηματοδότησής τους και της οικονομικής ενίσχυσής τους, για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς. Το ανωτέρω ποσό αντιστοιχεί, σύμφωνα με την απόφαση, στο ένα τέταρτο αυτών που καλύπτει το α' τρίμηνο του 2012"!.
΄
'Ολα αυτά σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Τάσου Γιαννίτση και του υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη (αυτόν τον Σαχινίδη, ειδικά αυτόν, οι ψηφοφόροι της περιφερείας του δεν πρέπει να τον ξεχάσουν για ότι έχει κάνει ως "πρωτοπαλίκαρο των Μνημονίων"...).

Το ποσό κατανέμεται ως εξής:

ΠΑΣΟΚ 3.107.705 ευρώ,
ΝΔ 2.429.469,
ΚΚΕ 746.737,
ΛΑΟΣ 622.748,
ΣΥΡΙΖΑ 556.005,
Οικολόγοι Πράσινοι 257.333

Εντάξει, παιδιά κομμένη η πλάκα. Ανακοινώστε τώρα ότι αστειευόσασταν γιατί οι φάπες πονάνε.

Εκτός και αν οι "ερευνητικοί και επιμορφωτικοί σκοποί" περιλαμβάνουν την διεξαγωγή πειραμάτων σε ζώντες οργανισμούς, όπως είναι οι βουλευτές των κομμάτων που λαμβάνουν την επιχορήγηση. Τότε, συμφωνούμε απόλυτα και δίνουμε κι εμείς 100 ευρώ.

Ειδικά αν είναι να δούμε π.χ. τον Θ.Πάγκαλο σε ρόλο πειραματόζωου για θεραπείες αδυνατίσματος...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: