29.3.12

Προεκλογικά ρουσφέτια στη ΔΕΗ με μισθούς…. 9.000 ευρώ


"Οργιάζουν» οι προεκλογικές προσλήψεις και οι διορισμοί «ημετέρων» στη ΔΕΗ με μισθούς που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα, τη στιγμή που ο λαός κυριολεκτικά στενάζει από την ανεργία και τη φτώχεια και τις απανωτές αυξήσεις στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Λίγες...

μέρες πριν από την ανακοίνωση της ακριβούς ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών, η διοίκηση της ΔΕΗ προχωρά σε διορισμούς τόσο στα ανώτερα διοικητικά κλιμάκια όσο και στη νέα υπό σύσταση εταιρεία, θυγατρική της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ) που θα αναλάβει το δίκτυο διανομής ηλεκτρικού ρεύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δ.σ. της ΔΕΗ θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νέων γενικών διευθυντών της εταιρείας που θα αναλάβουν τους πλέον νευραλγικούς τομείς, αυτούς των Ανθρώπινων Πόρων & Οργάνωσης και των Υποστηρικτικών Λειτουργιών.

Η αμοιβή των στελεχών αυτών ξεπερνά τις 9.000 ευρώ μηνιαίως. Οι τοποθετήσεις αυτές γίνονται εσπευσμένα, λόγω των επερχόμενων εκλογών ώστε οι «ημέτεροι» να καταλάβουν τις θέσεις-κλειδιά της ΔΕΗ για τα επόμενα χρόνια, εν όψει μάλιστα και της πώλησης της Επιχείρησης.

Σημειώνεται ότι η θέση του γενικού διευθυντή Ανθρωπίνων Πόρων & Οργάνωσης έχει «χηρέψει» από την 1η του περασμένου Φεβρουαρίου, όταν λύθηκε η συνεργασία με τον τότε διευθυντή ο οποίος κατείχε τη θέση αν και φέρεται ότι ήταν ήδη συνταξιούχος.

Η θέση του γενικού διευθυντή Υποστηρικτικών Λειτουργιών είναι νέα, με αντικείμενο την πληροφορική, τις προμήθειες, την εφοδιαστική αλυσίδα και τη στέγαση και θεσμοθετήθηκε με βάση το νέο οργανόγραμμα της ΔΕΗ, το οποίο υποτίθεται ότι μειώνει τις θέσεις στελεχών κατά 20%!

Παραμονές εκλογών, η διοίκηση της ΔΕΗ προκηρύσσει και άλλες θέσεις στελεχών στη ΔΕΔΔΗΕ, και αυτό όταν στη μητρική εταιρεία προωθούνται πολλές συγχωνεύσεις διευθύνσεων με καταργήσεις στελεχιακών θέσεων...​
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: