30.3.12

Αναστολή διαπραγμάτευσης για Τεγόπουλο, Audio Visual, Φίντεξπορτ...


Την αναστολή διαπραγμάτευσης των εταιρειών Χ. Κ. Τεγόπουλος, Audio Visual και Φίντεξπορτ ανακοίνωσαν πριν λίγο οι αρμόδιες χρηματιστηριακές αρχές.

Συγκεκριμένα, ο ... πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΕ" από σήμερα 30 Μαρτίου 2012 και για μέγιστο διάστημα δέκα (10) ημερών, διότι η ετήσια οικονομική έκθεση για τη χρήση 2011, η οποία δημοσιοποιήθηκε στις 29.03.2012, δεν έχει καταρτιστεί σύμφωνα με τις διατάξεις των ΔΛΠ/ΔΠΧΑ, όπως προκύπτει και από την έκθεση ελέγχου του νόμιμου ελεγκτή της, στην οποία διατυπώνεται «Γνώμη με Επιφύλαξη».

Επίσης λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών "Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ", και "ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ ΑΕ" από σήμερα 30 Μαρτίου 2012, διότι σύμφωνα με ανακοινώσεις τους, θα υπάρξει καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση της ετήσιας οικονομικής έκθεσης για τη χρήση 2011..

Δεν υπάρχουν σχόλια: