18.3.12

«Θα μιλήσει η καρδιά του πρωταθλητή» (BINTEO)...


Δεν ξεχνάει ποτέ το διάστημα που πέρασε στην Ελλάδα.

Και πάντοτε είναι κύριος, όποτε του ζητηθεί να πει δύο λόγια για τον Ολυμπιακό.

Μόνο καλά λόγια έχει να πει για τους «ερυθρόλευκους». Ο λόγος για... τον Ματ Ντάρμπισιρ, ο οποίος μίλησε με αφορμή το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Ο Άγγλος φορ ήταν ο άνθρωπος που με δικό του γκολ είχε αναγκάσει το ΟΑΚΑ να σωπάσει πριν από δύο χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμαζόταν για φιέστα, αλλά ο Ματ τού χάλασε τα σχέδια.
Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα το θυμάσαι εκείνο το γκολ.

"Φυσικά. Μπορεί εκείνη τη χρονιά να μην πήραμε το πρωτάθλημα, αλλά στα μεταξύ μας παιχνίδια αποδείξαμε ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο. Και ειδικά μέσα στο «σπίτι» του Παναθηναϊκού, αποδείξαμε ότι είχαμε καρδιά πρωταθλητή".

Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την Ευρώπη θα επηρεάσει τους παίκτες ενόψει ντέρμπι;

"Θέλω να πιστεύω πώς όχι. Τους καταλαβαίνω ότι πικράθηκαν από τον αποκλεισμό. Είχαν φτάσει μία ανάσα από την πρόκριση, αλλά την έχασαν στο τέλος. Είναι κρίμα που δεν προχώρησε ο Ολυμπιακός, γιατί το άξιζε. Όμως θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά. Και θεωρώ ότι είναι καλό που θα βρει μπροστά του τον Παναθηναϊκό. Με μία νίκη θα ξαναπάρει τα πάνω του. Και τι νίκη ε; Απέναντι στον Παναθηναϊκό".



Τι θυμάσαι από τα ντέρμπι που έπαιξες;

"Ουσιαστικά αυτό του ΟΑΚΑ θυμάμαι. Κι εκείνο το γκολ. Αντιμετωπίσαμε μία περίεργη ατμόσφαιρα, αλλά δεν μας είχε φοβίσει. Θα έλεγα ότι μας. αγρίεψε και μας πείσμωσε. Είναι ωραία η ατμόσφαιρα στα ντέρμπι και μπορώ να πω ότι μου λείπει".

Φαβορί υπάρχει;

"Ο Ολυμπιακός έχει την καρδιά του πρωταθλητή. Πιστεύω ότι και τώρα θα μιλήσει η καρδιά του. Θα παίξει μπάλα η καρδιά του. Δεν παρακολουθώ τόσο στενά το ελληνικό πρωτάθλημα για να έχω εικόνα από τον Παναθηναϊκό. Το εύχομαι ολόψυχα να νικήσει ο Ολυμπιακός και να πανηγυρίσει ο κόσμος άλλο ένα πρωτάθλημα".
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: