30.3.12

Ποιος είδε τον... Μαραντόνα και δεν τον φοβήθηκε! (BINTEO)...



Ουδείς ποτέ αμφέβαλε πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι μάγκας. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Αργεντινής και πλέον προπονητής είχε δει την ομάδα του, Αλ Γουάσλ, να... χάνει με 2-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση από την Αλ Σαμπάμπ, όταν ξαφνικά διαπίστωσε πως η σύζυγός του, Βερόνικα Οχέδα, δέχτηκε φραστική επίθεση από κάποιον στην εξέδρα.

Δίχως να χάσει χρόνο, ο Ντιεγκίτο άφησε τον πάγκο του και όρμηξε στα επίσημα για να την προστατεύσει. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ορισμένα άτομα της συνοδείας του άρχισαν τον καυγά, όταν έβρισαν τον Σίελ, σκόρερ της Αλ Σαμπάμπ. Μία ομάδα οπαδών των γηπεδούχων κινήθηκαν εναντίον τους και την πλήρωσαν η σύζυγος του Μαραντόνα, καθώς κι άλλες σύντροφοι παικτών. Οι αστυνομικές δυνάμεις φυγάδευσαν τις γυναίκες εκτός γηπέδου, με τη σύζυγο του Χουάν Μερσιέρ, παίκτη της Αλ Γουάσλ, να γλιστρά και να πέφτει στις σκάλες.

Αφού «καθάρισε» για πάρτη της γυναίκας του, ο Μαραντόνα τα έβαλε με όσους της επιτέθηκαν. «Κάποιοι άνθρωποι είναι δειλοί. Επιτίθενται σε γυναίκες και δεν έχουν το θάρρος να τα βάλουν με άνδρες. Ανέβηκα στα επίσημα γιατί έβριζαν τη γυναίκα μου. Δεν θα πρέπει να τα έχουν μαζί μου γι’ αυτό, αλλά με αυτούς που έβριζαν τη γυναίκα μου. Είναι δειλοί κι όχι πραγματικοί φίλαθλοι», είπε σε έξαλλη κατάσταση ο Μαραντόνα.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: