2.3.12

Δεν έχουν "ροζ" τα προσωπικά μου...


Η βουλευτής Έλενα Ράπτη έχει σταματήσει πλέον να μιλάει για την προσωπική της ζωη. Όπως είπε σε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ,«ο κόσμος έχει πολύ σοβαρά προβλήματα, είμαι βέβαιη πως... το τελευταίο που τον απασχολεί είναι η προσωπική μου ζωή".
Η ίδια πληγωμένη και πικραμένη κάνει αναφορά και στα χτυπήματα που εχει δεχθεί κάτω απο τη μεση στη πολιτική της πορεία μεχρι σημερα. "Πριν τις εκλογές κάποιοι επιλέγουν να διακινήσουν φήμες με σκοπό να πλήξουν την παρουσία μου στην πολιτική. Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι η κλιμάκωση της προσπάθειας και το θέμα της φημολογίας που επιλέγουν. Δεν αφορά στην εντιμότητα, την κοινωνική δράση, το έργο μου στη Βουλή, την προσπάθεια μου να βοηθήσω ανθρώπους που έχουν ανάγκη ή βέβαια την πραγματικότητα σχετικά με την προσωπική μου ζωή. (...) Όλα όσα φτάνουν στα αυτιά μου είναι μέρος μιας αρρωστημένης πολιτικής παραγωγής, στημένης από όσους έχουν συμφέρον. Πάντως είναι περίεργο ότι πάντα το βάρος της διαχείρισης μιας ψεύτικης φήμης πέφτει στην πλευρά της γυναίκας" , ανέφερε η ιδια.
Τελος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σ' αυτούς που τους αρέσει να διακινούν σενάρια και "ροζ" φήμες για την ιδια , λέγοντας πως "δεν υπάρχει τίποτε ενδιαφέρον στην προσωπική μου ζωή» . Ενώ αποκάλυψε ότι έχει κλάψει για κάποιες απ' αυτές (τις φήμες).
Για ποιες?...

Δεν υπάρχουν σχόλια: