28.3.12

Ιδού το κανονικό Βίντεο που μαϊμούδεψε ο Λαζόπουλος! ...


Οι έγκριτοι δημοσιογράφοι (αν χρησιμοποιεί κανέναν) του ενημερωτικού Site του Χατζηνικολάου δεν πήραν χαμπάρι το μοντάζ.
Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΣΡ) δεν προσέχει τέτοιες (βρώμικες) τακτικές.
Οι θεατές στο Αλ Τσαντίρι , που να καταλάβουν τις ταρζανιές του Λαζόπουλου, όταν τους είχε ποτίσει με το τσίπουρο του χορηγού.
Ο Λάκης υπερήφανος για το...

κατόρθωμα του εξηγούσε ξανά και ξανά στο κοινό (παρ΄ότι ακουγόταν καθαρά) ότι το μωρό ξεκαρδίζεται στα γέλια , ακούγοντας την φωνή του Άδωνη Γεωργιάδη.
Βέβαια το original Βίντεο έχει ανεβεί στο Yoytube εδώ και δυο χρόνια, κι ο λόγος που το μωρό σκάει στα γέλια , είναι γιατί... βλέπει τον σκύλο να τρώει ποκ κόρν.
Κλικ ΕΔΩ για να δείτε ,ειδικά εσύ απαράδεκτε Νίκο Χατζηνικολάου που "υποθάλπτεις" και αναπαραγάγεις (για μερικά κλίκ) τέτοια βρώμικα κόλπα, τι ακούγεται στο Βίντεο, πριν ο Λαζόπουλος προσθέσει την φωνή του Γεωργιάδη, γεγονός που απόκρυψε από το ευκολόπιστο κοινό του.
Σε άλλη χώρα όπου η Δικαιοσύνη δεν αποδίδεται ανάλογα με την αναγνωρισιμότητα των εμπλεκομένων , το θύμα της υποτιθέμενης σάτιρας, θα είχε πάρει και τα σώβρακα (η στριγκάκια) του θύτη.
Εδώ, ούτε το περίφημο ΕΣΡ δεν πρόκειται να ιδρώσει.
Δυστυχώς.
Ζούμε σε τέτοια χώρα...


adena-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: