27.3.12

Αναβάλλεται η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ...


Πιθανότατα δεν θα ανακοινωθούν τα ονόματα των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων στο τέλος της εβδομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες αιτία αυτής της ολιγοήμερης αναβολής είναι το... γεγονός πως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επισήμως η ημερομηνία των εκλογών.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι και με τους ανεξάρτητους «γαλάζιους» βουλευτές οι οποίοι δεν προσχώρησαν στο κόμμα του Πάνου Καμμένου και ψήφισαν την νέα δανειακή σύμβαση. Γι αυτό το θέμα υπάρχει έντονος προβληματισμός και κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η τελική απόφαση που θα πάρει ο Αντώνης Σαμαράς.

Ωστόσο εκτός του ψηφοδελτίου επικρατείας το οποίο θα ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν από την διεξαγωγή των εκλογών, όλα τα άλλα ονόματα στις περισσότερες περιφέρειες έχουν «κλειδώσει».

Νέα πρόσωπα, παιδιά πρώην βουλευτών, αλλά και πολιτικούς από το παρελθόν περιλαμβάνουν τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., τα οποία είναι ανανεωμένα κατά 50%. Στόχος της Συγγρού είναι να υπάρξει εκπροσώπηση απ’ όλους τους επαγγελματικούς κλάδους.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Ως επτασφράγιστο μυστικό κρατούν τα ονόματα τα οποία θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Τρία ονόματα θεωρούνται σχεδόν βέβαια, του αντιπροέδρου του κόμματος Σταύρου Δήμα, του εκπροσώπου Γιάννη Μιχελάκη και του στενού συνεργάτη του Α. Σαμαρά Χρύσανθου Λαζαρίδη. Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, έχουν φουντώσει οι πληροφορίες που θέλουν και τον νέο υπουργό Παιδείας, καθηγητή Γιώργο Μπαμπινιώτη, να έχει συζητήσει με τον πρόεδρο της Ν.Δ. το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στη λίστα του Επικρατείας.
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: