18.3.12

Παπαδόπουλος:«Καμία ομάδα δεν χρειάζεται τέτοιους οπαδούς»...


Στο ίδιο μήκος κύματος με τις δηλώσεις των συναδέλφων του, κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε στα επεισόδια, αλλά και την συνέχεια των στόχων της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αυτό που θέλαμε όλοι ήταν να... βλέπουμε ποδόσφαιρο να παίζουμε έντεκα με έντεκα. Αυτό ήταν αρνητικό για το ποδόσφαιρο. Τέτοιους φιλάθλους δεν χρειάζεται καμία ομάδα. Είναι κάτι αρνητικό. Πρέπει να πάψει κάποια στιγμή».

«Για το παιχνίδι ήταν σημαντικό και για τις δύο, θέλαμε από την αρχή να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Ήταν μέτριο ποιοτικά το ματς και εμείς ελέγξαμε από την αρχή τον ρυθμό. Κάτω από τέτοιες συνθήκες δεν μπορείς να παίξεις μπάλα. Ακόμα και ο Παναθηναϊκός καταδικάζει τα επεισόδια. Θα θέλαμε να πάψουν και να ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή αν εφαρμοστούν οι νόμοι θα υπάρξει λύση και αυτοί που κάνουν επεισόδια δεν θα έρχονται στο γήπεδο».

«Σίγουρα το σημερινό αποτέλεσμα κάναμε ένα βήμα και πρέπει να συνεχίσουμε, να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να βελτιωθούμε για να έχουμε ένα καλό τέλος. Αυτό μένει στο ποδόσφαιρο»

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: