9.3.12

Δεν ανέφερε καθόλου τους Παπαδήμο-Παπανδρέου ο Βενιζέλος...


Μιας και η αποτελεσματικότητα του σε υπουργικά πόστα έχει αποδειχθεί διαχρονικά κάτω του μετρίου και στα όρια του νόμιμου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έγινε ευρύτερα γνωστός για την έπαρση και την εγωπάθεια του.

Διαβάζω εδώ το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της σημερινής συνέντευξης Τύπου του υπουργού Οικονομικών και διαπιστώνω ότι ο φλύαρος συνταγματολόγος δεν ανέφερε ούτε...


...μια φορά το όνομα του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου ή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.

Θυμίζω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ο πρωθυπουργός που ηγήθηκε της εθνικής διαπραγμάτευσης για την απόφαση της 26ης Οκτωβρίου ενώ ο Λουκάς Παπαδήμος ήταν ο άνθρωπος που σήκωσε μόνος το βάρος του PSI, όσο ο Βενιζέλος συντόνιζε τον αγώνα των λοχαγών του για τη συλλογή υπογραφών υπέρ της υποψηφιότητας για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

Ο σημερινός πρωθυπουργός έφτασε μάλιστα στο σημείο να μεταβεί στις Βρυξέλλες εκτάκτως, μια μέρα πριν την άφιξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Eurogroup, αποδεικνύοντας έτσι τον διακοσμητικό ρόλο του αδαούς περί των οικονομικών συνταγματολόγου.

Τουλάχιστον ευχαρίστησε τους Ζανιά, Χριστοδούλου και Πλασκοβίτη, τους ανθρώπους δηλαδή που έτρεξαν σαν τρελοί για να καλύψουν το φιάσκο της "επαναδιαπραγμάτευσης" του περασμένου Σεπτεμβρίου...
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: