5.3.12

Χρ.Παπουτσής: «Όχι σε ένα μόρφωμα... πασοκο-νουδου»...


Αν δεν ήμουν εγώ, θα γινόντουσαν σκοτωμοί στις διαδηλώσεις. Καρφιά για Βενιζέλο...
Ο Παπουτσής μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή του Χατζηνικολαου (REAL FM), έβαλε διαχωριστικές γραμμές απέναντι στον Βενιζέλο τονίζοντας ότι ... η πρότασή του αφορά σε ένα ΠΑΣΟΚ με αναφορές στο κέντρο και στην αριστερά που θα επαναπροσεγγίσει τα κοινωνικά στρώματα που στήριξαν όλα τα προηγούμενα χρόνια το κίνημα.
«Το ΠΑΣΟΚ έχει υποστεί μετάλλαξη ή έχει δώσει την αίσθηση ότι έχει υποστεί μετάλλαξη» είπε ο κ. Παπουτσής ο οποίος απέδωσε την εικόνα του ΠΑΣΟΚ στις μετρήσεις.
Ο πρώην υπουργός απέρριψε την πρόταση Λοβέρδου για στήριξη Σαμαρά την επομένη των εκλογών αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία σημειώνοντας: «να πάμε στον κόσμο δηλαδή να ζητάμε ψήφο για να κάνουμε τον Σαμαρά Πρωθυπουργό. Να απαντήσει ο Σαμαράς τι θα γίνει αν ανατραπούν οι δημοσκοπήσεις και είναι πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ. Είναι δυο διαφορετικές πολιτικές με διαφορετικές επιλογές. Δεν μιλάμε για ένα
νέο μόρφωμα πασοκο-νουδου. Υπάρχει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ με τις αρχές και τις αξίες και την προσφορά τους στον τόπο. Με λάθη, αδυναμίες αλλά και με τις δικές τους αξίες».
Τέλος όσον αφορά το έργο του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ανέφερε πως δέχθηκε κριτική επειδή δεν επέτρεψε αυτό για το οποίο τον κατηγορούσαν: Για αστυνομικό κράτος. Αν είχαμε αστυνομικό κράτος θα είχαμε νεκρούς στην Αθήνα» είπε χαρακτηριστικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: