15.3.12

Ξεκιναει μόνος του, την Κυριακή...


«Tην Κυριακή αρχίζουμε ανανεωμένοι συναισθηματικά και πολιτικά», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσιάζοντας τις θέσεις του για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τους φίλους του Κινήματος να ... προσέλθουν στις κάλπες για την εκλογή του προέδρου, «να έρθουν να ξανασφίξουμε τα χέρια μας, να ενώσουμε την πορεία μας για το καλό του τόπου».
«Στην πραγματικότητα η πρόσκληση αυτή ξεπερνά τα όρια του ΠΑΣΟΚ, θέλουμε να επικοινωνήσουμε με όλους του ενεργητικούς πολίτες που βιώνουν την κρίση, έχουν παράπονα, αγανακτούν πολύ συχνά, αλλά ξέρουν στο βάθος του μυαλού τους ότι μόνο μέσα από την πολιτική διαδικασία μπορούμε να βρούμε τη λύση στο μεγάλο εθνικό μας πρόβλημα», πρόσθεσε.
Είπε επίσης ότι η επόμενη Κυριακή είναι ευκαιρία «να αρχίσουμε την πορεία μας προς το λαό, την κοινωνία το εκλογικό σώμα εν όψει των εκλογών που δεν θα αργήσουν», συμπληρώνντας πως απομένουν έξι με επτά εβδομάδες.
Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ακόμη ότι «το ΠΑΣΟΚ θα είναι πάντα λαϊκό, πατριωτικό, ριζοσπαστικό, αξιόπιστο, αξιοκρατικό, άξιο της ιστορίας του, άξιο του θεσμικού του ρόλου».

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: