28.3.12

Υποψήφια με το ΛΑΟΣ η πρώην γραμματέας του Χριστοφοράκου, Κατερίνα Τσακάλου...


Επειδή ξέρει πάρα πολύ καλά τη γερμανική νοοτροπία...
Tην ένταξη της πρώην γραμματέως του τέως Διευθύνοντος Συμβούλου της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου, Αικατερίνης Τσακάλου, στοΛΑΟΣ, ανακοίνωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, καλωσορίζοντας την κυρία Τσακάλου στα ...ψηφοδέλτια του κόμματος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η κυρία Κατερίνα Τσακάλουείναι Ελληνίδα που συνδυάζει την τόλμη, την αποφασιστικότητα και τον πατριωτισμό».

«Δοκιμάστηκε και έμεινε όρθια. Σήκωσε το ανάστημά της, ενώ πάρα πολλοί περίμεναν ότι δεν θα έχει τη δύναμη και το θάρρος να το κάνει», πρόσθεσε αναφερόμενος έμμεσα στο σκάνδαλο της Siemens.

«Την καλέσαμε να έρθει κοντά μας να δώσει τη μάχη μέσα από το Κοινοβούλιο. Ξέρει πάρα πολύ καλά τη γερμανική νοοτροπία. Αυτή η νοοτροπία η οποία προσπαθεί να μας επιβάλλει τους δικούς της κανόνες εδώ στη χώρα μας. Την καλωσορίζω λοιπόν και εύχομαι "καλό βόλι"», κατέληξε.

Από την πλευρά της η Αικατερίνη Τσακάλου είπε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κ. Πρόεδρο. Είναι μεγάλη τιμή μου και θα λειτουργήσω προς όφελος της πατρίδας μας. Σας ευχαριστώ κ. Πρόεδρε»...

e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: