7.3.12

Ενώπιον Παπούλια και Παπαδήμου η ορκωμοσία των νέων υπουργών της κυβέρνησης...


Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια και του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, ορκίστηκαν λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι η Άννα Διαμαντοπούλου ως υπουργός Ανάπτυξης, ο Γιώργος Μπαμπινιώτης ως υπουργός Παιδείας, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο...

Λευτέρης Οικονόμου ως υφυπουργός στο ίδιο υπουργείο.

Η ορκωμοσία στην αίθουσα Βυζαντινό του Προεδρικού Μεγάρου, χοροστατούντος του επισκόπου Διαυλείας Γαβριήλ, καθυστέρησε κατά δέκα λεπτά, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός είχαν ιδιαίτερη συνάντηση στο γραφείο του κ.Παπούλια.

Πρώτος έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο νέος υπουργός Παιδείας Γιώργος Μπαμπινιώτης και λίγο αργότερα ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Κάθησαν και συνομίλησαν για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ο κ.Παπαδήμος εκλήθη στο γραφείο του κ.Παπούλια.

Ταυτόχρονα έφτασαν η Άννα Διαμαντοπούλου και ο νέος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου και τελευταίος ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης ο οποίος ασπάστηκε την αντικαταστάτριά του.

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα γίνει αύριο, Πέμπτη.

Όσο ανέμεναν την έναρξη της ορκωμοσίας, η κ.Διαμαντοπούλου συνομιλούσε με τον κ. Μπαμπινιώτη για τις άμεσες εκκρεμότητες στο υπουργείο Παιδείας και οι κ.κ. Χρυσοχοΐδης και Οικονόμου, γνώριμοι από παλιά, συζητούσαν για τις πρώτες κινήσεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Αφού ολοκληρώθηκε η τελετή με τις υπογραφές των υπουργών και υφυπουργών στο πρακτικό ορκωμοσίας, ο κ. Παπαδήμος τους ενημέρωσε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει αύριο, Πέμπτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: