22.3.12

ΚΥΠΡΟΣ: Το αδιαχώρητο στο ΓΣΠ για ένα εισιτήριο του αγώνα ΑΠΟΕΛ - Ρεάλ...


«Μάχη» για το «μαγικό χαρτάκι» - Sold out τα εισιτήρια...
Kοσμοσυρροή παρατηρήθηκε στα ταμεία του σταδίου ΓΣΠ στη Λευκωσία όπου σχηματίστηκαν ουρές χιλιάδων φιλάθλων που ήθελαν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ - Ρεάλ Μαδρίτης που θα γίνει την Τρίτη 27 Μαρτίου.

Λόγω της... κοσμοσυρροής η διάθεση των εισιτηρίων άρχισε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι αντί στις 8 το πρωί όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με υπολογισμούς της Αστυνομίας οι συγκεντρωθέντες στο ΓΣΠ έφτασαν αρχικά στις 6.000, ωστόσο οι περισσότεροι αποχώρησαν μετά την ανακοίνωση ότι ο αριθμός των εισιτηρίων θα ήταν περιορισμένος.

Τελικά εισιτήρια κατάφεραν να εξασφαλίσουν μόνο όσοι βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις αναμονής, οι περισσότεροι από τους οποίους είχαν διανυχτερεύσει στο χώρο του ΓΣΠ.

Φίλαθλοι εξέφρασαν δυσαρέσκεια επειδή τελικά διατέθηκαν μόνο 300 εισιτήρια αντί 800 όπως υπολογιζόταν αρχικά.

Επί τόπου είχαν μεταβεί άνδρες της ΜΜΑΔ για να διασφαλίσουν την ομαλή διάθεση των εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

Λύπη εκφράζει ο ΑΠΟΕΛ επειδή δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην πολύ μεγάλη ζήτηση εισιτητρίων για τον αγώνα της ομάδας με την Ρεάλ Μαδρίτης που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο ΓΣΠ.

Σε ανακοίνωση χαρακτηρίζει τη ζήτηση πρωτόγνωρη και σημειώνει ότι ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να ικανοποιηθεί λόγω της χωρητικότητας του σταδίου και των συμβατικών υποχρεώσεων έναντι της ΟΥΕΦΑ και της φιλοξενούμενης ομάδας.

Κατανοούμε τα αισθήματα δυσαρέσκειας, προστίθεται, αλλά μόνο αν η χωρητικότητα του σταδίου ήταν διπλάσια θα μπορούσαν όλοι οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ να παρακολουθήσουν τον αγώνα...

philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια: