4.3.12

Αποσύρεται?...


Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, ακόμα και να αποσυρθεί απο την πολιτική αφήνει ο διαγραφείς απο τη ΝΔ βουλευτής Λάρισας Χρήστος Ζώης.

Χαρακτηριστικά ήταν τα όσα είπε σε ... πρόσφατη εκπομπή τηλεοπτικού καναλιού της εκλογικής του περιφέρειας. "Η αμφίβολη σωτηρία, την οποία επικαλέστηκαν όσοι συνάδελφοι επέλεξαν το “ναι” στο δεύτερο μνημόνιο, προϋποθέτει «σχέδιο Β» για τη χώρα και είναι υποχρεωμένοι να το καταρτίσουν. Σχέδιο Β το οποίο να εμπεριέχει εκείνες τις πολιτικές που θα ενεργοποιηθούν αν κάτι πάει στραβά. Εγώ απ’ όποια θέση κι αν βρεθώ στο μέλλον, είτε στο σπίτι μου, είτε στο κοινοβούλιο, θ’ αναζητήσω ευθύνες για τυχόν παραβλέψεις” δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής μιλώντας στο TRT.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι όντως μπορεί να εννοεί πως αν οι πολιτικοί του φίλοι του πουν «πήγαινε σπίτι σου» θα πάει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει «μαύρη πέτρα».

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Το σενάριο αυτό βέβαια μπορεί να... παιξει αν ο Χρήστος Ζώης δεν προσχωρήσει τελικά στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" του Πάνου Καμμένου, όπως φημολογείται εντόνως το τελευταίο διάστημα.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: