28.3.12

Διεκόπη η δίκη για την πλαστή εγγυητική επιστολή του Παύλου Ψωμιάδη...


Για τις 5 Απριλίου διεκόπη από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων η δική του Παύλου Ψωμιάδη για την υπόθεση της πλαστής εγγυητικής επιστολής που είχε προσκομίσει στην επιτροπή εποπτείας ιδιωτικής ασφάλισης ύψους 550 εκατ. ευρώ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παύλος Ψωμιάδης, όπως επίσης η σύζυγος και η κόρη του, δικάζονται και για την εξαπάτηση επενδυτών της Aspis Capital.

Για ...

αυτό το σκέλος της υπόθεσης η δίκη διεκόπη για τις 10 Απριλίου. Στο δικαστήριο δεν βρισκόταν ο προφυλακισμένος Παύλος Ψωμιάδης αλλά ούτε και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για την υπόθεση της Aspis.

Αντίθετα στη δικαστική αίθουσα το παρών έδωσαν εξαπατημένοι επενδυτές της Aspis που έχασαν οικονομίες μιας ζωής. Η υπεράσπιση του Παύλου Ψωμιάδη και της οικογένειας του ζήτησε από το δικαστήριο να αναβάλλει τη δίκη υποστηρίζοντας ότι ο προφυλακισμένος επιχειρηματίας φοβάται για τη ζωή του και τη σωματική του ακεραιότητ

Στο επιχείρημα αυτό αντέδρασαν έντονα τα θύματα της Aspis Capital επισημαίνοντας τον κίνδυνο να αφεθεί ελεύθερος ο Παύλος Ψωμιάδης λόγω λήξης του 18μηνου που είναι το ανώτατο όριο της προφυλάκισης.

Το δικαστήριο δεν έδωσε αναβολή αλλά αποφάσισε την διακοπή της δίκης για τις 5 και 10 Απριλίου...


apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: