25.3.12

Και νέα κατά μέτωπο επίθεση του Σίμου Κεδίκογλου στην ΕΡΤ! ...


Είναι γεγονός… ότι η ΕΡΤ συμπεριφέρεται χωρίς κανένα ενδοιασμό στις αποφάσεις της όπου παρά την προεκλογική περίοδο υλοποιεί τα σχέδια «Μόσιαλου» συρρίκνωσης με την αλλαγή της φιλοσοφίας της ΕΡΤ !

Κλείνει… ψηφιακά κανάλια αλλάζει την φυσιογνωμία της ΕΤ1 και...

γενικότερα επιχειρεί να ξεπουλήσει περιουσιακά της στοιχεία όπως το κτίριο της Ρηγίλλης χωρίς καμία έγκριση της οικουμενικής κυβέρνησης ! παρά μόνον μέσα από το Δ.Σ.της ΕΡΤ όπου παίρνονται αποφάσεις χωρίς κανένα έλεγχο και καμία νομιμότητα αφού ο «πρόεδρος της ΕΡΤ» κύριος Στεφάνου δεν έχει την έγκριση της Βουλής όπως απαιτείται για την θέση αυτή και λειτουργεί παράτυπα και χωρίς καμία νομιμότητα !

Πώς λοιπόν… αποφασίζονται τόσο κρίσιμες αλλαγές για την ΕΡΤ ;
Είναι… ενήμερος ο Καψής ;

Τελικά το σχέδιο να μείνουν μόνο 800-850 εργαζόμενοι από τους 2800 που είναι μέχρι σήμερα έως το 2015 αφού συνταξιοδοτηθούν 1600 μήπως είναι ο στόχος ;

Όλα γίνονται για την εξοικονόμηση δηλώνει ο υπουργός όπου κατάφερε να ρίξει τα έξοδα στο μισό όπως δηλώνει σχετικά φουσκώνοντας σαν «παγόνι» μα πώς να μην μειωθούν στο μισό με τέτοιες πολιτικές απολύσεων μειώσεων μισθών και ενός σχεδίου μετατροπής της ΕΡΤ σε επαρχιακό κανάλι και ρίχνοντας την «πίτα» στην nova και το Conn x tv καί άλλων ιδιωτών!

Κάτι χαλάμε γιατί κάτι σχεδιάζουμε για μας…
Δριμύ «κατηγορώ» κατά της διοίκησης της ΕΡΤ εξαπέλυσε και ο Σίμος Κεδίκογλου, τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας για θέματα ΜΜΕ, στη Βουλή, καταγγέλλοντας ότι ζημιώνει το Ελληνικό Δημόσιο, με τις «αδιαφανείς και παράνομες αποφάσεις που λαμβάνει, οι οποίες σκανδαλίζουν την κοινή γνώμη».
Ο κ. Κεδίκογλου κατέθεσε νέα ερώτηση σχετικά με την ΕΡΤ, προς τον αρμόδιο υπουργό, ζητώντας να ενημερωθεί για ποιο λόγο καθυστερεί επί διετία ο διαγωνισμός για την «Ανάδειξη Φορέα Παροχής Υπηρεσιών Στατιστικής Κάλυψης Αθλητικών Γεγονότων και Εκπομπών».
Όπως επισημαίνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, η ολοκλήρωση του διαγωνισμού αυτού «θα οδηγούσε σε σοβαρότατη εξοικονόμηση πόρων για την ΕΡΤ και ταυτόχρονα θα αναβάθμιζε κατά πολύ και τις υπηρεσίες που αυτή λαμβάνει».

Στο πλαίσιο της ερώτησης που κατέθεσε ο κ. Κεδίκογλου, ανέφερε ότι «η υπό δικαστική διερεύνηση διοίκηση της ΕΡΤ, ακολουθώντας αδιαφανείς διαδικασίες, συνεχίζει να προβαίνει σε αναθέσεις προς προμηθευτές, οι οποίοι την τελευταία 10ετία νέμονται δημόσια κονδύλια, έχοντας εισπράξει από διάφορες εργολαβίες περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ».

Έτσι λοιπόν… πολύ σωστά τα καταγγέλλει ο κύριος Κεδίκογλου αφού οι απαντήσεις που πήρε την προηγούμενη φορά από τον κύριο Καψή ήταν μάλλον φιλολογικού και ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ χαρακτήρα και πλησιάζουν και εκλογές…και μυαλό δεν έβαλαν εκεί στην ΕΡΤ!
‘Έπεται και συνέχεια….

Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ



enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: