11.3.12

Καρχιμακης: Η διαδικασία εκλογής από τη βάση του νέου αρχηγού, είναι μία ευκαιρία...


...ενεργοποίησης και προθέρμανσης του ΠΑΣΟΚ πριν από τις εκλογές...
Ο Καρχιμακης με τις δηλώσεις του από το βημα, έκλεισε τις εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης.
«Οι πολιτικές μας προτάσεις πρέπει να είναι σαφείς», ειπε ο Καρχιμακης και πρόσθεσε ότι εάν δεν μπούμε σε... μία τέτοια λογική δεν θα μπορέσουμε να περιορίσουμε τη δυσπιστία των πολιτών. «Πρέπει να κινητοποιήσουμε τις δυνάμεις της βάσης, τους φίλους τα στελέχη αλλά είπε ταυτόχρονα ότι αυτό πολλές φορές φαντάζει σαν μία εξαγγελία κενή περιεχομένου» είπε ο γραμματέας του κόμματος.
Τόνισε ότι λύση στο υφεσιακό σπιράλ είναι ανάπτυξη αλλά αναρωτήθηκε ποιο πρέπει να είναι το περιεχόμενό της. «Είμαστε σε πόλεμο και ο πόλεμος θέλει γρήγορες αποφάσεις. Οι γρήγορες αποφάσεις αφορούν τη ζωή των ανθρώπων», είπε υπερασπιζόμενος την πολιτική του ΠΑΣΟΚ την τελευταία διετία.
Άσκησε κριτική στα κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ότι υπονόμευσαν το κόμμα τα τελευταία χρόνια, «απαξιώσαμε το κόμμα και σήμερα που βλέπουμε ότι φεύγουμε από την εξουσία, όλοι λέμε να προστατεύσουμε το κόμμα».
Τέλος είπε ότι η διαδικασία εκλογής από τη βάση του νέου αρχηγού του κινήματος, είναι μία ευκαιρία ενεργοποίησης και προθέρμανσης του ΠΑΣΟΚ πριν από τις εκλογές, μία ευκαιρία για εξωστρέφεια, παρά τα προβλήματα. "Πρέπει ο καθένας από εμάς, να αναλάβει το ΠΑΣΟΚ και πιστεύω ότι εάν γίνει αυτό τότε θα νικήσουμε στις εκλογές", είπε ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: