23.3.12

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος της Γουίτνεϊ Χιούστον...


Σε θάνατο από πνιγμό στην μπανιέρα του δωματίου του ξενοδοχείου της, οφείλεται ο θάνατος της Γουίτνεϊ Χιούστον, σύμφωνα με έκθεση ιατροδικαστή, που δημοσιεύτηκε στους Los Angeles Times.

Ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι η... χρήση κοκαΐνης, καθώς και καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η τραγουδίστρια έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον θάνατό της.

«Η αιτία θανάτου είναι πνιγμός και συνέπειες καρδιοπάθειας και χρήσης κοκαΐνης» αναφέρει επισήμως η έκθεση.
Εκπρόσωπος του ιατροδικαστή ανέφερε ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η 48χρονη τραγουδίστρια έκανε εδώ και πολλά χρόνια χρήση κοκαΐνης.

Η έκθεση έρχεται να θέσει τέλος στα ερωτηματικά που αφορούσαν τον θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον. Η τραγουδίστρια είχε βρεθεί νεκρή στην μπανιέρα του δωματίου ξενοδοχείου του Λος Άντζελες στις 11 Φεβρουαρίου, παραμονή της απονομής των βραβείων Γκράμι.

Σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες, ο θάνατος της Γ.Χιούστον ήταν «ατύχημα» και οι Αρχές δεν πιστεύουν ότι οφείλεται σε εγκληματική πράξη.

Στο αίμα της τραγουδίστριας ανιχνεύθηκε, επίσης, μαριχουάνα, καθώς και ένα αγχολυτικό φάρμακο, ένα μυοχαλαρωτικό και ένα φάρμακο για αλλεργία.

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής τονίζει ότι αυτές οι ουσίες δεν έπαιξαν ρόλο στον θάνατό της.

Η Πατρίσια Χιούστον, σύζυγος του αδελφού της Γ.Χιούστον και μάνατζερ της τραγουδίστριας, δήλωσε στο Associated Press: «Λυπόμαστε που ακούμε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ωστόσο είμαστε χαρούμενοι που βάλαμε μία τελεία».
Η Γ.Χιούστον πάλευε χρόνια με τις καταχρήσεις ναρκωτικών, οι οποίες σε μεγάλο βαθμό είχαν προκαλέσει προβλήματα στην καριέρα της.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: