29.3.12

Οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές που θα είναι υποψήφιοι της ΝΔ...


Συνωστισμός δημοσιογράφων που φιλοδοξούν να εκλεγούν βουλευτές θα υπάρξει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τις επικείμενες εκλογές.
Γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά και ... δημοσιογράφοι από εφημερίδες και περιοδικά έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να μπουν στις εκλογικές λίστες και στη Συγγρού δεν θα τους χαλάσουν το χατίρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες , βέβαιη πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα της Άννας Καραμανλή στην Β' Αθηνών. Αθλητική συντάκτρια από τις πλέον γνωστές και παρουσιάστρια επί χρόνια της «Αθλητικής Κυριακής» θα ήταν ήδη βουλευτής αν δεν είχε μπει βέτο από νυν βουλευτές της ίδιας Περιφέρειας στις εκλογές του 2009 αφού φοβήθηκαν την αναγνωρισιμότητα αλλά και το... επίθετο της.
Υποψήφιος με την ΝΔ στο ψηφοδέλτιο των Ιωαννίνων θα είναι ο Στέλιος Λεύκοβιτς, επί σειρά ετών στέλεχος του Αδέσμευτου Τύπου αλλά και της κρατικής τηλεόρασης. Στην Φωκίδα ακούγεται το όνομα του μέχρι πρότινος διευθυντή του περιοδικού Επίκαιρα Σπύρου Τρίψα. Στα Δωδεκάνησα θα πολιτευθεί ο Παντελής Μαραβέλιας, ο οποίος εκδίδει την εφημερίδα Κόσμος Σαββατοκύριακο.
Στην Α' Αθηνών θα είναι υποψήφιος ο Μανώλης Μαυρομάτης ο οποίος πάντως έχει προηγούμενη πολιτική εμπειρία με την θητεία του ως ευρωβουλευτής.
Στην Αχαία θα πολιτευθεί ι ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αιγιαλείας. Στον νομό Ηλείας αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα ο Διαμαντής Σειτανίδης ενώ στην Α' Θεσσαλονίκης θα διεκδικήσει μια θέση στη Βουλή ο Κώστας Μαργαρίτης.
Από τα πιο δυνατά ονόματα που ακούγοντας μέχρι πρόσφατα ήταν και της Μαριάννας Πυργιώτη όπως και του Νίκου Στέφου για την Β' Αθηνών. Ωστόσο δεν είναι βέβαιο αν θα εκφράσουν την επιθυμία να είναι τελικά υποψήφιοι.
Ηδη πάντως στην Κ.Ο. της Ν.Δ. ο δημοσιογραφικός κόσμος εκπροσωπείται από τον Πάνο Παναγιωτόπουλο (Β' Αθήνας), τη Φωτεινή Πιπιλή (Α' Αθήνας), τον Σίμο Κεδίκογλου (Εύβοιας), τον Αργυρη Ντινόπουλο (Β' Αθήνας) και τον Κώστα Γκιουλεκα (Α' Θεσσαλονίκης).

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: