28.3.12

Συγκροτήθηκε η Εθνική Εκλογική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ...


Εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης...
«Με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, συγκροτήθηκε η Εθνική Εκλογική Επιτροπή του κόμματος, εν όψει της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης. Σε αυτήν μετέχουν το Πολιτικό Συμβούλιο και όσοι ασκούν θεσμικού χαρακτήρα λειτουργίες, καθώς και... πολλά κορυφαία στελέχη τα οποία θα μετέχουν στον πολιτικό σχεδιασμό του Κινήματος.

Η Εθνική Εκλογική Επιτροπή θα συνεδριάσει για πρώτη φορά την Πέμπτη στις 13.00.

Στην επιτροπή μετέχουν ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι (Π. Ευθυμίου, Χρ. Πρωτόπαπας, Μ. Μπεντενιώτης), ο Πρόεδρος της Βουλής, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, η Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του ΙΣΤΑΜΕ, ο Γραμματέας και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, τα μέλη της ΕΚΑΠ και της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, ο νέος και ο απερχόμενος Γενικός Διευθυντής, ο Διευθυντής Πολιτικού Σχεδιασμού και η Διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Εκτός από τα μέλη που μετέχουν λόγω της ιδιότητάς τους, στην Εθνική Εκλογική Επιτροπή μετέχουν οι: Mίμης Ανδρουλάκης, Άννα Διαμαντοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Χρήστος Παπουτσής, Δημήτρης Ρέππας, Κώστας Σκανδαλίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Από τα νέα στελέχη του Κινήματος, στην επιτροπή μετέχουν οι: Ζέφη Δημαδάμα, Γραμματέας Τομέα Γυναικών και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Ζώγας, Στέλιος Σπαθής, Στέλιος Τσιλίκης, μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Αλαμάνος, Αντιπρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Νίκος Μήλης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Διονύσης Αρκαδινός, Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Σιώκας, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Καλατζής, Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων, Κώστας Παταβούκας, Ειδικός Γραμματέας Διατροφής και Άθλησης, Γιούλη Τερζή, μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας.

Στις συνεδριάσεις της Εθνικής Εκλογικής Επιτροπής θα καλούνται κατά περίπτωση και άλλα στελέχη του κινήματος και ιδίως στελέχη που κατέχουν κορυφαίες θέσεις στις τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές, επαγγελματικές ή κοινωνικές οργανώσεις, το αναπηρικό κίνημα και γενικότερα σε φορείς της κοινωνίας των πολιτών, ο ιδιαίτερος ρόλος των οποίων γίνεται απολύτως σεβαστός από το ΠΑΣΟΚ»...

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: