3.3.12

Άφαντος ο Ανδρουλιδάκης...


Εικοσιτετράωρη απεργία στην «Εξέδρα»...
Παρά τις διαβεβαιώσεις της εργοδοσίας της εφημερίδας «ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» ότι θα υπέγραφε άμεσα συμβάσεις εργασίας με τους συναδέλφους δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς, σύμφωνα με... τους όρους αμοιβής και εργασίας των ΣΣΕ, εξακολουθεί να αρνείται την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων. «Έτσι οι συνάδελφοί μας βρίσκονται υπό καθεστώς αβεβαιότητας, χωρίς να γνωρίζουν ούτε το ακριβές ποσό των αποδοχών τους ούτε τους όρους εργασίας τους.


Επιπλέον, μέχρι και σήμερα, αρνείται να εξοφλήσει τις δεδουλευμένες αποδοχές των εργαζομένων στην εφημερίδα. Παράλληλα, ενώ ο κ. Ανδρουλιδάκης κλήθηκε σε συνάντηση για όλα τα εργασιακά θέματα, που υφίστανται στην εφημερίδα, δεν παραβρέθηκε αλλά, αντιθέτως, εντελώς αδικαιολόγητα και προφανώς εκδικητικά απέλυσε το συνάδελφο Νίκο Παπανάγνου« ναφέρεται στην ανακοίνωση των εργαζομένων.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων κηρύσσουν 24ωρη απεργία από τις 06.00 το πρωί της Κυριακής, 4 Μαρτίου 2012 μέχρι τις 06.00 το πρωί της Δευτέρας, 5 Μαρτίου 2012 για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ».

Οι Ενώσεις ζητούν: Την άμεση επαναπρόσληψη του συναδέλφου Νίκου Παπανάγνου. Την άμεση υπογραφή συμβάσεων εργασίας με τους συναδέλφους. Την πλήρη εφαρμογή των οικείων ΣΣΕ. Την τήρηση των κανόνων της εργατικής νομοθεσίας και την εν γένει εκπλήρωση όλων των υποχρεώσεών της εργοδοσίας προς τους εργαζόμενους δημοσιογράφους, διοικητικούς υπαλλήλους και τεχνικούς τύπου. Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων οφειλών σε όλους τους εργαζόμενους στην εφημερίδα «ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ».
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: