29.3.12

«Ομπρέλα» προστασίας των αριστερών ψηφοφόρων του ανοίγει ο Ανδρουλάκης!...


Φωτιά και λάβρα κατά των κομμάτων της Αριστεράς είναι ο Μίμης Ανδρουλάκης. Το πρώην κορυφαίο στέλεχος του ΚΚΕ και του Συνασπισμού τα έριξε χοντρά στα κόμματα της αριστεράς για τη σημερινή πολιτική τους και ότι λένε παραμύθια: »Λέγαμε από την αρχή ότι έρχεται η καταιγίδα. Αυτοί που λέτε ότι είναι...

αριστεροί, ξέρετε τι σας λέγανε; Σας λέγανε παραμύθια για δράκους στην κρίση. Σας λέγανε ότι θα βρουν λεφτά από τους Κινέζους. Λέγανε να διοριστούν άλλοι 100.000 στο δημόσιο, ενώ η χώρα βάδιζε στην καταστροφή», τόνισε στο Βήμα FM .

Και συνέχισε τις βολές του: »Όλοι αυτοί σας λέγανε ότι υπάρχουν μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις. Όλοι αυτοί δεν συνέδεαν την αναδιανομή και τη διανομή με την παραγωγή και την παραγωγικότητα. Όλοι αυτοί δεν στήριξαν καμία μεταρρύθμιση για να σώσουμε το ασφαλιστικό σύστημα. Ακόμα και αυτό το εθνικό κεφάλαιο αλληλεγγύης των γενεών που είμαι δημιουργός του, που λέγαμε να έχουμε ένα νέο απόθεμα στο ασφαλιστικό, δεν το στήριξαν αυτοί που εσείς νομίζετε ότι είναι αριστεροί. Είναι αριστερό να μη στηρίζεις καμία μεταρρύθμιση, η οποία αυξάνει την απόδοση του δημόσιου τομέα για να πιάνει ευρώ του φορολογούμενου τόπο, να έχει δηλαδή μεγαλύτερη προστιθέμενη κοινωνική αξία; »

Έχει τους λόγους του βέβαια ο Μίμης που τα ρίχνει έτσι σκληρά. Καθώς προέρχεται από την αριστερά, αρκετοί ψηφοφόροι έχουν τις ίδιες καταβολές και ευαισθησίες και μπορεί να στρέφουν πιο εύκολα το αυτί τους προς τα εκεί.
Ετσι τους… προλαβαίνει!...
www.prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: