26.3.12

Εκλογές θα γίνουν ...


...αλλά πρωθυπουργός θα μείνει ο ίδιος, γιατί είναι καλός (*) ...

Εκλογές θα γίνουν. Δεν έγιναν 4 Δεκεμβρίου. Δεν έγιναν 19 Φεβρουαρίου. Δεν θα γίνουν Μάρτιο. Αλλά μπορεί να γίνουν Απρίλιο. Η μπορεί να γίνουν Μάϊο. Η και αργότερα… Ας μην κοιμόμαστε και με το ημερολόγιο αγκαλιά τώρα.

Το σημαντικό είναι πως οι δανειστές μας, μας... δίνουν την άδεια να κάνουμε εκλογές. Την ευχή τους μας δίνουν.

Υπό μία προϋπόθεση:...
να μην αλλάξουμε πρωθυπουργό.

Οσο μένει πρωθυπουργός ο ίδιος, είναι μια νίκη της δημοκρατίας. Διασφαλίζεται η σωτηρία της χώρας. Το μέλλον της. Ευρωπαϊκό και λοιπά. Και φυσικά σιγουρεύουμε το ότι οι αγελάδες θα κατεβάζουν γάλα. Και τα ποτάμια νερό.

Οι δανειστές της χώρας θέλουν να κρατήσουμε τον ίδιο πρωθυπουργό. Και έχουν πολύ ισχυρά επιχειρήματα.

Πρώτα πρώτα ότι είναι ένας πολύ καλός πρωθυπουργός. Ανώτερος κι από τον ΓΑΠ. Δεύτερο ισχυρό επιχείρημα έχουν τον Βενιζέλο. Μετά, ως τρίτο ισχυρό επιχείρημα φέρνουν τον Σαμαρά. Τέταρτο επιχείρημα ο Κουβέλης (αυτό που το βάζεις). Και για όσους έλληνες νομίζουν πως δεν σκιάζονται με τίποτε, έχουν ένα ακόμα ισχυρότερο και θανατηφόρο επιχείρημα: Την Ντόρα (στο κάτω κάτω).

Αλλά το πιο ακαταμάχητο επιχείρημά τους, το πιο ακατανίκητο, ήταν και παραμένει ένα: τα ΜΑΤ. Τα οποία ΜΑΤ έχουν εντελώς δική τους σειρά επιχειρημάτων, ώστε να μην αλλάξει ο πρωθυπουργός και να μείνει ο ίδιος.

Πρώτο επιχείρημα των ΜΑΤ είναι τα ρόπαλα. Δεύτερο και εξίσου ισχυρό είναι τα ψεκαστικά τους. Τρίτο και φαρμακερό τα ασφυξιογόνα τους.

Κι αν μετά από όλα αυτά τα σαρωτικά επιχειρήματα δεν έχετε πεισθεί αντιδραστικοί έλληνες πολίτες, και θέλετε ακόμη εκλογές και αλλαγή πρωθυπουργού, υπάρχει και ένα τελικό αστυνομικό επιχείρημα: οι ελεύθεροι σκοπευτές.

Θραξ Αναρμόδιος

ΥΓ. Ο τίτλος είναι copyright του ψητά, γνωστού ημι-υπαίθριου think-tank ψητοπωλείου ορθίων της Θεσσαλονίκης

Από anarmodios , μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: