27.3.12

Υποπτη ήταν και η μαμά μου, η χοντρούλα?..


Μπάχαλο. Έκρηξη ακροδεξιάς υστερίας από Πλεύρη και Βορίδη. Ο Χρυσοχοϊδης παραδέχτηκε την ύπαρξη ελεύθερων σκοπευτών...

Η Ρένα Δούρου, μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΝ, μετά από μια σκληρή αντιπαράθεση με τους ακροδεξιούς Βορίδη και Πλεύρη, επετέθη στον πρώην σύντροφο της, Γρηγόρη Ψαριανό , όταν αυτός άφησε υπονοούμενα πως οι δυο τους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα από ... τον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Η Δούρου τον έφτυσε με τη φράση "τώρα τι παιχνίδι παίζεις".
Ο Ψαριανός το βούλωσε και παρενέβη ο Ντερμπεντέρης για να μη πάρει έκταση το επεισόδιο.
Λίγο νωρίτερα, ο Βορίδης που 'χε πάρει τη σκυτάλη - και τον αέρα - από τον Χρυσοχοϊδη, υπεραμύνθηκε - όπως και ο Πλεύρης νωρίτερα - με τη γνωστή ακροδεξιά λογική της αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας .
Στο δε σημείο, που δικαιολογούσε τις προληπτικές συλλήψεις υποστηρίζοντας πως "οι αστυνομικοί ξέρουν και δεν μπορούμε εμείς να τους υποδείξουμε τη δουλειά τους, ποιοι σε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις μπορεί να είναι ύποπτοι ", η Δούρου (που πρέπει να ομολογήσουμε πως ήταν μόνη της απέναντι σε αυτή την ακροδεξιά λαίλαπα με τη συνδρομή του δήθεν αριστερού Ψαριανού) , τον αντιμετώπισε κάνοντας πλάκα: "Δηλαδή και η μαμά μου η χοντρούλα, ήταν ύποπτη".
Ο Χρυσοχοϊδης που λίγο νωρίτερα είχε ενα άγριο καυγά με τον Καφετζόπουλο, ομολόγησε το εξης φοβερό: Ελεύθεροι σκοπευτές υπήρχαν ακροβολισμένοι στις ταράτσες διαφόρων κτηρίων . Πάντα υπήρχαν. Δεν έχουν όμως στόχο τους διαδηλωτές, αλλά την προστασία της ανθρώπινης ζωής .
Με ποιο τρόπο κύριε Χρυσοχοϊδη? Και με ποια κριτήρια? Μήπως βάζοντας σε κίνδυνο κάποιες άλλες ανθρωπινές ζωές?...

Δεν υπάρχουν σχόλια: