7.3.12

Το λαθρεμπόριο καυσίμων στη Διαρκή Επιτροπή της Βουλής...


Στο τραπέζι και το σύστημα «Ηφαιστος»...
Το λαθρεμπόριο στην αγορά υγρών καυσίμων αλλά και το σύστημα «Ήφαιστος» θα βρεθούν την Τέταρτη στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Παντελής Οικονόμου θα ενημερώσει την...
Κοινοβουλευτική Επιτροπή σχετικώς με το λαθρεμπόριο καυσίμων, ενώ στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί και η υπόθεση της νοθείας στις ποσότητες καυσίμων που προμηθεύονται οι Ένοπλες Δυνάμεις από ιδιώτες.

Στην συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής θα παρίστανται ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος, κ. Μ. Κιούσης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων κ. Χ. Μαυράκης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος κ. Ι. Ψυχογιός.

Οι εμπλεκόμενοι στην αλυσίδα της διακινήσεως καυσίμων θα αναφερθούν στα λειτουργικά προβλήματα του συστήματος «Ήφαιστος» και θα ζητήσουν νομοθετική ρύθμιση για να σταματήσουν να επιβάλλονται δυσθεώρητα πρόστιμα για υποθέσεις που δεν αποτελούν λαθρεμπόριο καυσίμων.

Η κυβέρνηση μέσω του κ. Οικονόμου έχει δεσμευθεί να καταθέσει την τροπολογία για τη ρύθμιση του ζητήματος με τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε πρατηριούχους μέσω του συστήματος «Ήφαιστος»...

BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια: