3.3.12

Το «κορίτσι» του Θύμιου…


… μαζεύει υπογραφές για τον Βαγγέλη...
Η Τόνια Αντωνίου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού έδωσε τη μάχη των...μεταρρυθμίσεων στο πλευρό του Θύμιου Λυμπερόπουλου τον οποίο και στήριξε όταν η κυβέρνηση Παπανδρέου επιχείρησε να ανοίξει το επάγγελμα των ταξί.

Έχοντας τη σιωπηρή συμπαράταση του Ευάγγελου Βενιζέλου και των ... βενιζελικών βουλευτών, η Τόνια κατάφερε να αποτρέψει την...έλευση του...


...νομοσχεδίου στη Βουλή κι έτσι οι Θύμιοι διατήρησαν αλώβητα τα συντεχνιακά τους κεκτημένα, εις βάρος φυσικά της ελληνικής οικονομίας.

Αυτές τις μέρες, η Τόνια ασχολείται με αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Πρωτοστατεί στη συλλογή υπογραφών υπέρ του Ευάγγελου Βενιζέλου γράφοντας χρυσές σελίδες στη σύγχρονη Ιστορία του ΠΑΣΟΚ.

Χθες και προχθές, κυρίως μαζί με το Νίκο Σαλαγιάννη και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο την "έπεσαν" σχεδόν σε όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είτε αυτοί βρίσκονταν στο εντευκτήριο της Βουλής είτε στην αίθουσα της Ολομέλειας είτε στο...προαύλιο.

"Υπόγραψε για τον Βαγγέλη γιατί δεν σε βλέπω να εκλέγεσαι εύκολα", "ο άλλος βουλευτής της περιφέρειας σου έχει υπογράψει", "είσαι σίγουρος ότι θα είσαι στα ψηφοδέλτια;" κι άλλα τέτοια επιχειρήματα επιστρατεύτηκαν υπέρ του σημερινού Υπ.Οικονομικών. Φυσικά, πολλοί ήταν εκείνοι που λύγισαν αλλά αρκετοί ήταν κι εκείνοι που έφυγαν μουρμουρίζοντας "δεν θα μας γ@@@σετε κιόλας".

Αυτή είναι η ποιότητα της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ που έρχεται. Σας αρέσει;
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: