10.3.12

Πιστοποιητικό βενιζελικών φρονημάτων κατέθεσε η Άννα Διαμαντοπούλου...


Παραθέτω γραπτή δήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου:
Η χώρα και το ΠΑΣΟΚ χρειάζονται σήμερα ηγεσία με γνώση, εμπειρία, ικανότητα και αποδεδειγμένο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο εθνικό χρέος.
Για αυτό και με δεδομένη την προσφορά και τη συμβολή του Ευάγγελου Βενιζέλου σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τη...



...χώρα, καθώς και την τοποθέτησή του στην Εθνική Συνδιάσκεψη, στηρίζω την υποψηφιότητά του.

Έχοντας συνεισφέρει με την άποψη μου στην ανάγκη βαθιάς μεταρρυθμιστικής πολιτικής και με την πρόταση μου για την κρίση και το εθνικό σχέδιο για την Ελλάδα που παράγει, πιστεύω και ελπίζω στην ανάγκη σύνθεσης και κοινής δράσης με στόχο την αναδιοργάνωση του ΠΑΣΟΚ και την εκ νέου πλειοψηφική έκφραση της δημοκρατικής παράταξης, ανατρέποντας το σημερινό εκλογικό τοπίο.

Η μάχη έτσι μπορεί να κερδηθεί.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ξεχνώντας τους καλούς τρόπους της, η κ.Διαμαντοπούλου δηλώνει ότι πείστηκε από την τοποθέτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Εθνική Συνδιάσκεψη, πριν καν προλάβει να ολοκληρώσει τη δική του τοποθέτηση ο Χρήστος Παπουτσής.

Φαίνεται ότι επηρεάστηκε από τη γοητεία της κ.Τόνιας Αντωνίου η οποία και καθόταν σήμερα δίπλα της. Κάπως έτσι, η Άννα Διαμαντοπούλου ξεχνά τα περί μεταρρυθμίσεων και ξεκινά κι αυτή τη μάχη της για το "λαϊκό" και "πατριωτικό" ΠΑΣΟΚ που υποσχέθηκε ο Βενιζέλος...

parapotiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: