7.3.12

Προτάσεις στον Αντώνη Σαμαρά καταθέτουν δημόσια επώνυμοι ΟΝΝΕΔιτες...


To "μανιφέστο" του Χατζηνικολάου...

Στις 17:38 αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο η πρόταση του Νίκου Χατζηνικολάου στον Αντώνη Σαμαρά, λίγα μόλις λεπτά μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου της Αθήνας. Τιμά τον πρώην παρουσιαστή κεντρικών δελτίων η πρόνοια του να μην επηρεάσει τις αγορές.

Το ιστορικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ σπάει ταμπού δεκαετιών κι απευθύνεται με... ζηλευτή οικειότητα στον πρόεδρο του, Αντώνη Σαμαρά τον οποίο και καλεί "να τολμήσει" και να δηλώσει από σήμερα ότι θα συγκροτήσει κυβέρνηση μόλις 15 μελών, την οποία και θα στελεχώνουν "οι πιο άξιοι Έλληνες". Μιας και είμαι φανατικός της Realnews, υποθέτω ότι στους 15 πιο άξιους Έλληνες συμπεριλαμβάνονται οι κ.κ Πάριος, Γλύξμπουργκ και Καραμανλής Jr.

Σίγουρα πάντως στους 15 πιο άξιους Έλληνες συμπεριλαμβάνεται ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν μέλος της Κ.Ε των σοφών νέων της Ν.Δ

Κι επειδή κάποιοι κακοπροαίρετοι ίσως διακρίνουν κάποια ασάφεια στην πρόταση του κ.Χατζηνικολάου, παραθέτω ένα ακόμα απόσπασμα που περιέχει συγκεκριμένες προτάσεις:

Η λύση είναι απλή. Ανακοινώστε έναν προγραμματικό δεκάλογο, με έμφαση στην ανάπτυξη και στη δίκαιη κατανομή των βαρών, στην αντιμετώπιση της ανεργίας και της φτώχειας και αφήστε την πόρτα της...εκκλησίας ανοικτή.

Ολόκληρο το άρθρο εδώ, αν και η λέξη "άρθρο" δεν του πάει. Θα το χαρακτήριζα "μανιφέστο".

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: