25.3.12

Πάγκαλος-Διαμαντοπούλου: Έχει δίκιο ο Ραγκούσης για τα ταξί...


Διευρύνεται το μέτωπο υποστηρικτών Ραγκούση για τα ταξί, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Αλταφάζ, εκπροσώπου της Κομισιόν, με τις οποίες άδειασε το σχέδιο νόμου Βορίδη.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στη ΝΕΤ δήλωσε πως...

ο κ. Ραγκούσης έχει δίκιο για το νομοσχέδιο για τα ταξί. Ενώ και η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου (ΒΗΜΑ FM) τόνισε: "Δεν βάζω στο «τραπέζι» τη συζήτηση εάν δέχεται ή όχι η τρόικα. Το θέμα είναι εμείς τι θέλουμε να κάνουμε. Εμείς θέλουμε να έχουμε υπηρεσίες που είναι ανοιχτές, που σέβονται τον επαγγελματία, αλλά σέβονται και τον πολίτη».

Πρόσθεσε ακόμη πως «ο Πρωθυπουργός έδωσε κατευθύνσεις για συγκεκριμένες αλλαγές» και άφησε να εννοηθεί ότι αναμένει αλλαγές από τον υπουργό Υποδομών: «Θα πρέπει να δούμε τις αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει ο κ. Βορίδης, μετά τη συζήτηση του έγινε στο Υπουργικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη ότι όταν απελευθερώνεται ένα επάγγελμα, δεν απευθύνεται μόνο στους επαγγελματίες του συγκεκριμένου κλάδου, αλλά σε όσους απολαμβάνουν τις υπηρεσίες, δηλαδή στη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών. Πρέπει δηλαδή να δούμε και τον τουριστικό κλάδο και τους πολίτες».

Τέλος κατηγόρησε την ΝΔ ότι θέτει το θέμα των ταξί «και μάλιστα με τρόπο που, σε μεγάλο βαθμό, συνάδει με όσα έλεγαν οι ιδιοκτήτες των ταξί».


apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: