7.3.12

Η κολοκυθιά των εκλογών συνεχίζεται...


Δε μας έφταναν όλα τα χάλια μας τώρα θα παίζουμε και την κολοκυθιά για το χρόνο των εκλογών. Στην αρχή ήταν να γίνουν την Κυριακή των Βαϊων, μετά να γίνουν του Θωμά αλλά σκέφτηκαν ότι δεν μπορεί με τόσα έξοδα να τρέχει ο κόσμος δύο φορές στην επαρχία (μία το Πάσχα και μία στις εκλογές).

Έπειτα η ημερομηνία έγινε 29 Απριλίου αλλά...
μετά «κλείδωσε» στις 6 Μαΐου.

Τώρα προστέθηκε και άλλη μια ημερομηνία, η 13η Μαΐου και η κολοκυθιά συνεχίζεται.

Τα σενάρια φουντώνουν, οι πληροφορίες έρχονται η μία μετά την άλλη. Τώρα λένε ότι οι πολιτικοί αρχηγοί και ο Παπαδήμος συμφώνησαν για την 6 ή 13 Μαΐου με τη Βουλή να κλείνει στις 5 Απριλίου. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πάνε να μας τρελάνουν λες και δεν έχουμε να ασχοληθούμε με κάτι σοβαρότερο.

Η κυβέρνηση της παιδικής χαράς που κάνει ανασχηματισμούς για τα μάτια του κόσμου και για να διασώσει εκλογικά την κ. Διαμαντοπούλου και τον κ. Χρυσοχοϊδη τώρα παίζει και με τα νεύρα μας. Χαρακτηριστική της αφασίας που βρίσκεται είναι το γεγονός ότι προκάλεσε μίνι ανασχηματισμό όταν σε λίγες εβδομάδες θα πρέπει να αλλάξει άλλους δύο υπουργούς, Εσωτερικών και Άμυνας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης. Φοβερός ο σχεδιασμός του κ. Παπαδήμου, εκτός κι αν έχει μύχιες φιλοδοξίες να συνεχίσει να είναι στο πόστο του για πολύ καιρό.

Ό,τι κι αν κάνουν, πάντως, το σύστημα έχει «κρασάρει», ο κόσμος δεν αντέχει άλλο χάλι και ζητά εδώ και τώρα λύσεις.

Όταν δημιουργούνται αδιέξοδα τα λύνει ο λαός, το συντομότερο δυνατό. Ας αποφασίσουν λοιπόν μια ημερομηνία και ας την ανακοινώσουν να ξέρουμε όλοι τι να περιμένουμε. Το να παίζουν τις… κουμπάρες κάνει χειρότερη την κατάσταση.

Εκτός κι αν ο κ. Παπαδήμος θέλει να εξοφλήσει τις χάρες που του έκανε το ΠΑΣΟΚ. Τρενάρει τη διαδικασία για να δώσει στον Βενιζέλο το χρόνο να διεκδικήσει την… αυτοδυναμία όπως είπε και ο ίδιος. Πιστεύουν ότι με μια – δυο εβδομάδες περισσότερες θα κάνουν τον κόσμο να πάθει αμνησία

Η ουσία είναι ότι το Μάιο που είναι… παχιές οι μύγες, το ΠΑΣΟΚ θα έχει διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη και ένα νέο πολιτικό σκηνικό θα διαμορφωθεί. Όχι το σκηνικό των άκρων και της ανωμαλίας που κάποιοι θέλουν φτιάχνοντας δημοσκοπήσεις με 10 κόμματα. Αλλά το σκηνικό της σταθερότητας που θα μπορέσει να πάρει αποφάσεις για το μέλλον της χώρας.

Και καλά θα κάνει η ΝΔ να βιαστεί να παρουσιάσει ένα αξιόπιστο πρόγραμμα και μια ισχυρή ομάδα διακυβέρνησης...

www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: