27.3.12

Αποχώρησε από το ΛΑΟΣ με αιχμές...


Το κόμμα δεν έχει ξεφύγει από το "Οne-man-show"...
Ο Μανώλης Γιαλούρης έκανε γνωστή πριν από λίγο, την αποχώρηση του από το κόμμα του ΛΑΟΣ αφήνοντας αιχμές. Στην ανακοίνωση του, μεταξύ άλλων, είπε πως το ΛΑΟΣ σήμερα απαξιώνεται και δεν έχει ξεφύγει (ακόμα) από...
τη λογική του «One-man-Show».
«Θεωρώ ότι ένας κομματικός σχηματισμός θα πρέπει πρώτα απ' όλα να τηρεί τις δεσμεύσεις του και να εργάζεται για το κοινωνικό σύνολο (ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1) και τώρα πάρτε όπλα για να σωθείτε...», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει: «Η λογική «Ένας απόλυτος άρχοντας κι από 'κει και πέρα το χάος» οδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια, που κανείς δε θέλει να σκέφτεται.

Η απαξίωση λόγου και θέσεων στελεχών του Κόμματος οδήγησε επανειλημμένως σε λάθος αποφάσεις, με συνέπεια, σήμερα το Κόμμα να απαξιώνεται και να μην έχει ξεφύγει (ακόμα) από τη λογική του «One-man-Show».

«Το παλάτι δε με αντιπροσώπευε ποτέ, πόσο μάλλον η αυλή του. Αισθάνομαι λοιπόν την υποχρέωση, να αποχωρήσω από το ΛΑ.Ο.Σ., μετά από αγώνες πολλών ετών για την Πατρίδα και την Εθνική Ανεξαρτησία, μένοντας πιστός στις αρχές μου για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: