5.3.12

Σίμος Κεδικογλου: «Θα σταματήσουμε με κάθε τρόπο τη λεηλασία της ΕΡΤ»…


"O υπουργός Επικρατείας επιτρέπει στην υπό δικαστική διερεύνηση διοίκηση της ΕΡΤ να συνεχίζει να λαμβάνει αποφάσεις που σκανδαλίζουν τους πολίτες και απειλούν το δημόσιο συμφέρον"...
«Κρύβεται πάλι ο υπουργός Επικρατείας Παντελής Καψής και αρνείται να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτησή μου στη Βουλή για τις διοικήσεις της ΕΡΤ και του ΑΠΕ - ΜΠΕ επικαλούμενος... απροσδιόριστες «ανειλημμένες υποχρεώσεις», δήλωσε ο υπεύθυνος τομέα ΜΜΕ της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ευβοίας Σίμος Κεδίκογλου.
«Πέραν της ενδεικτικής, για το σεβασμό του προς τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο, στάσης του, ο Υπουργός Επικρατείας ουσιαστικά επιτρέπει στην υπό δικαστική διερεύνηση διοίκηση της ΕΡΤ να συνεχίζει να λαμβάνει αποφάσεις που σκανδαλίζουν τους πολίτες και απειλούν το δημόσιο συμφέρον», επεσήμανε ο κ. Κεδίκογλου και πρόεσθεσε τα εξής:
«Έχουμε ήδη καταγγείλει τις υποθέσεις του champions league, του δορυφορικού προγράμματος, τις επιλογές συμβασιούχων με διαβλητές διαδικασίες, τις απευθείας αναθέσεις παραγωγών χωρίς κοστολόγια και παραστατικά, όμως η διοίκηση συνεχίζει ακάθεκτη την επιδρομή της στη δημόσια τηλεόραση.
Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου η ημερήσια διάταξη περιέχει θέματα για τα οποία δεν επιτρέπεται να ληφθούν αποφάσεις σε προεκλογική ουσιαστικά περίοδο - όπως η «δωρεά» του νεοκλασσικού κτηρίου της Ρηγίλλης και απειλούν να εκθέσουν την κυβέρνηση.
Προειδοποιούμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο, κοινοβουλευτικό, ένδικο ή άλλο για να προασπίσουμε το δημόσιο συμφέρον. Επιτέλους, τέλος στη λεηλασία της δημόσιας τηλεόρασης!»
apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: