4.3.12

Στο τραπέζι της επιτροπής ελέγχου της Βουλής η παραπομπή Κούβελου...


Αυξημένος είναι ο όγκος εργασίας για τα μέλη της επιτροπής ελέγχου των «πόθεν έσχες» της Βουλής και αυτό γιατί περάν της έκθεσης που συντάσσουν για την υπόθεση του 1.000.000 δολαρίων του ζεύγους Κούβελου – Μπακογιάννη, επεξεργάζονται και... τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα που διεξάγουν οι ορκωτοί λογιστές για τα εμβάσματα που έστειλαν πολιτικοί και συγγενικά τους πρόσωπα την περίοδο 2009 – 2011 μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται τουλάχιστον 6 εν ενεργεία βουλευτές και ευρωβουλευτές.



Ειδικότερα, εως την Δευτέρα, ο πρόεδρος της επιτροπής Βαγγέλης Αργύρης και οι Κωνσταντίνος Βρεττός (ΠΑΣΟΚ), Θανάσης Μπούρας (ΝΔ), Αντώνης Σκυλλάκος (ΚΚΕ), Βαϊτσης Αποστολάτος (ΛΑΟΣ), Δημήτρης Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ), Δημοσθένης Πετρούλιας (αντιπρόεδρος ΣτΕ), Ιωάννης Καραβοκύρης (αντιπρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου) και Ρένα Ασημακοπούλου (Αεροπαγίτης) θα αποφασίσουν εάν τελικά ο κ. Κούβελος πρέπει να παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη για ψευδή δήλωση «πόθεν έσχες».

Πάντως, με τα εως τώρα στοιχεία που έχουν στα χέρα τους δεν προκύπτουν φορολογικές ή άλλες παραβάσεις για τον σύζυγό της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: