29.3.12

Βολές Βενιζέλου κατά Σαμαρά...


"Το ΠΑΣΟΚ βαδίζει προς τις εκλογές έχοντας πλήρη συνείδηση της κατάστασης και έχοντας ανακτήσει την δυνατότητα να κοιτάζει τους πολίτες στα μάτια".
Αυτό τόνισε ο ... πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, στην εισήγησή του στην συνεδρίαση της Εθνικής Εκλογικής Επιτροπής στην Ιπποκράτους.

Επίσης ανέφερε τα εξής:

Το τεκμήριο αθωότητας έχει χαθεί για όλους. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αντιστρέψει το "τεκμήριο ενοχής", που περιβάλλει το πολιτικό σύστημα
Επέκρινε την ΝΔ για "παροξυσμό λαϊκισμού, ιδίως μετά την 18η Μαρτίου, οπότε ένιωσε (η ΝΔ) οτι αλλάζουν οι συσχετισμοί δυνάμεων.
Είπε οτι η παραδοσιακή Αριστερά και η υπερσυντηρητική ακραία αντιπολίτευση, δεν έχουν να προτείνουν καμία ρεαλιστική και υπεύθυνη λύση εξόδου από την κρίση.
Ανέφερε πως Ο προεκλογικός αγώνας του ΠΑΣΟΚ θα είναι λιτός, χωρίς αφισορύπανση, εκλογικά κέντρα, πλαστικές σημαίες και τόνους χαρτιού.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προέταξε την προσωπική επαφή των στελεχών του Κινήματος με τους πολίτες.
Υπογράμμισε πως τα ψηφοδέλτια του Κινήματος θα ανανεωθούν κατά 60%, με κριτήρια ενότητας, αξιοκρατίας, ανανέωσης και πίστης στην εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ.
Με τα παραπάνω κριτήρια θα στελεχωθεί και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κινήματος, το οποίο (ψηφοδέλτιο) δεν μπορεί να είναι προνόμιο του προέδρου ή να αποτελεί "έκπληξη" για το κόμμα.
Προανήγγειλε πως σε μεγάλη εκδήλωση του Κινήματος την ερχόμενη Τετάρτη στο Μουσείο Μπενάκη, το κόμμα θα κινητοποιήσει επιστημονικές και πνευματικές δυνάμεις του Ελληνισμού για το πρόγραμμα ανασυγκρότησης της χώρας.
Τέλος, ανέφερε πως το ΠΑΣΟΚ θα κηρύξει "επίσημα" την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας την Παρασκευή, 6 Απριλίου με την σύγκληση του Εθνικού του Συμβουλίου, με διευρυμένη σύνθεση.

apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: