21.3.12

Ο αντιπαθέστερος των Ελλήνων έκανε σκόνη τον Παπαδάκη...


Με την συμβολή του Σαχινίδη, και τους χαρακτηρισμούς "είσαι ανήθικος και παραπλανάς τον κόσμο"...
Αντιπαθής? Ναι. Μοιραίο πρόσωπο ο κύριος Παπακωσταντίνου? Βεβαίως.
Όμως έχοντας απέναντί του ένα δημοσιογράφο χωρίς γνώσεις στα θέματα της οικονομίας, και με μόνο όπλο τον λαϊκισμό του συρμού, τον διέλυσε στην κυριολεξία.
Ιδού και ένα μικρό απόσπασμα από τους διαλόγους.
Παπαδάκης- Με τις δηλώσεις για τον Τιτανικό, απογειώσατε τις αγορές.
Παπακωσταντίνου- Γιατί λέτε ψέμματα? Μετά την δήλωση που δεν ήταν έτσι ακριβώς όπως την αποδίδετε (εξήγησε εδώ τι ακριβώς είχε πεί), την πρώτη βδομάδα τα sprent ήταν 305, την 2η 305 3η 305 την 4η 305 την 5η και την 6η εβδομάδα 305.
Παπαδάκης-...
Παπαδάκης-Είχατε πρόθεση και κάνατε κρυφές συνεννοήσεις με το ΔΝΤ.
Παπακωσταντίνου- Δεν... θέλαμε να πάμε στο ΔΝΤ. Η Ευρώπη το επέβαλε. Αλλά δεν υπήρχε άλλος μηχανισμός. Η Ευρώπη δεν είχε μηχανισμό και τα λεφτά που θα μπορούσαμε να πάρουμε από το ΔΝΤ δεν έφθαναν
Ο Παπαδάκης για να ενισχύσει την ερώτησή του επικαλέστηκε και τον Σαχινίδη, με αποτέλεσμα να βγει ο τελευταίος στο τηλέφωνο και να του πεί, "μου βάζετε στο στόμα μου πράγματα που δεν έχω πεί".
Στην επίθεση προσετέθησαν και οι χαρακτηρισμοί του Παπακωσταντίνου, (που ζητώντας του να αλλάξει τις κάρτες που παίζαν κάτω από την φωτογραφία του Σαχινίδη που βρισκόταν στην τηλεφωνική γραμμή): είστε ανήθικος και παραπλανάτε τον κόσμο.
Ο συνεργάτης του επί των οικονομικών, δεν μπόρεσε να βγάλει από την δύσκολη θέση τον Παπαδάκη, που σε ένα θέμα το οποίο θεωρητικά φαινόταν εύκολo, τα έκανε γενικώς μούσκεμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: