17.3.12

ΠΑΤΡΑ: Σάλος με τους υπαλλήλους της Πολεοδομίας και της Τεχνικής Υπηρεσίας...


Η είδηση πως και στην Πάτρα υπήρξε όργιο διαφθοράς και «μαύρου» χρήματος σύμφωνα με όσα είδαν το «φως» από έγγραφο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που κατατέθηκε στη Βουλή μετά από σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μανώλη Μπεντενιώτη, προκάλεσε σάλο.

Σύμφωνα με...
το έγγραφο εντοπίστηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς 13 δημοσίων υπαλλήλων καταθέσεις με περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως προκύπτει από το έγγραφο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προϊστάμενου πολεοδομίας της Δυτικής Ελλάδας εντοπίστηκαν «αδικαιολόγητες καταθέσεις» ύψους 607.637 ευρώ. Σε άλλη περίπτωση, πρώην διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών στην Δυτική Ελλάδα ο οποίος έχει τραπεζικές καταθέσεις ύψους 600.000 ευρώ ασκήθηκε ποινή οριστικής παύσης.

Πάντως σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες του «Κόσμου» η πρώτη είδηση για τον υπάλληλο της Πολεοδομίας, δεν αφορά την Πάτρα. Πρόκειται για υπηρεσία που λειτουργεί στην περιοχή της Ηλείας! Όσον αφορά για τον πρώην Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών, η είδηση αφορά την ευρύτερη περιοχή. Και οι δύο ιστορίες πάντως προκάλεσαν πολλά σχόλια και έντονες συζητήσεις! Ιδιαίτερα αυτή της Πολεοδομίας. «Με σταματούν συνεχώς στον δρόμο και με ρωτούν τι συμβαίνει» μας είπε υπάλληλος της υπηρεσίας.

Οι υποθέσεις πάντως έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Απομένει να δούμε ποια θα είναι η τιμωρία των υπευθύνων ή αν όπως συνήθως συμβαίνει θα πέσουν «στα μαλακά» απολαμβάνοντας τα εκατομμύρια που απέκτησαν!...
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: