15.3.12

Η Λούκα δεν έχει μυαλό...


«Xειρότερη τύχη από το κόμμα του Αρσένη η Κοινωνική Συμφωνία»...
Την εκτίμησή του ότι το νέο κόμμα της Λούκα Κατσέλη θα έχει χειρότερη τύχη από το κόμμα του Γεράσιμου Αρσένη εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης, μιλώντας στο... ραδιοσταθμό Bήμα FM.

«Και δεν υπάρχει ένας Παπανδρέου να τους προσλάβει μετά. Εδώ είναι Οιδιπόδεια συμπλέγματα. Είναι άλλα πράγματα στη μέση. Δεν μας αφορά η Λούκα. Είναι μια αξιοπρεπής καθηγήτρια, αλλά πολιτικό μυαλό δεν έχει. Και από ανάλυση τα ίδια. Σχολικός Κενσιανισμός της δεκάρας, σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης, υποστηρίζοντας ότι «έπαιξε μοιραίο ρόλο, είναι το μοιραίο πρόσωπο που άφησε εντελώς ανυπεράσπιστη, εντελώς απροετοίμαστη την παράταξη εν όψει της χρεοκοπίας, διότι είναι εισηγήτρια όλων αυτών των πραγμάτων».

«Το ερώτημα είναι ο Παπανδρέου που ήξερε. Δεν είναι το πρόβλημα η Λούκα. Είναι ποιός την έβαλε τη Λούκα. Γιατί το έκανε αυτό», παρατήρησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Όλοι ήξεραν για τη Λούκα. Ο ανήξερος που ξέρει, όπως λέει ο Αισχύλος. Ο Γ. Παπανδρέου είχε πλήρη αίσθηση, έχει μια άλλη παιδεία και μια άλλη κουλτούρα. Ρωτώ: ποιοί ήταν οι εισηγητές της καταστροφής, και αντί να ζητήσουν συγγνώμη, σου κάνουν και κόμμα; Δηλαδή, ως πού μπορεί να φτάσει η ματαιοδοξία των πραγμάτων; Αντί να ζητήσουν συγγνώμη, αντί να κάνουν μια έντιμη αυτοκριτική...», πρόσθεσε...


http://www.voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: