29.3.12

Ο «πρασινοφρουρός» Σπύρος Χατζάρας… χέρι- χέρι με τον Καρατζαφέρη!...


Ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας, αποτελεί το νέο… απόκτημα του ΛΑΟΣ.
Ο κ. Καρατζαφέρης, τον υποδέχθηκε με την ακόλουθη δήλωση: «Πάρα πολλά βράδια έβλεπα το Σπύρο Χατζάρα, άκουγα την επιχειρηματολογία του, άκουγα τις εθνικές του θέσεις και πάντα σκεπτόμουν ότι πρέπει να συστρατευθεί στον...
τίμιο και καλό αγώνα. Χαίρομαι πράγματι που η σκέψη μου αυτή -θα μπορούσα να πω και όνειρο- πραγματοποιείται. Καλωσορίζω στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ένα δημοσιογράφο με ψυχή, καρδιά και μεγάλη παρουσία. Σπύρο, καλώς ήρθες».

Μηδενική σημασία έχει η δήλωση του κ. Χατζάρα ο οποίος μεταξύ άλλων σημειώνει «ΟΧΙ στην κομματοκρατία», κάνοντας τα ντουβάρια της ΕΡΤ να… τρίζουν επικίνδυνα.

Ο κ. Χατζάρας βλέπετε, τον οποίο ο κ. Καρατζαφέρης άκουγε πάρα πολλά βράδια, είναι πρόσωπο ταυτόσημο της κομματοκρατίας. Τα χρόνια του ’80 αν άνοιγες το λεξικό στο λήμμα «πρασινοφρουρός»… έβλεπες τη φωτογραφία του! Υπερβάλλω, αλλά προσπαθώ να εξηγήσω την ταύτιση του ανδρός με την αλήστου μνήμης εποχή στην οποία έκαναν κουμάντο στην κρατική ραδιοτηλεόραση οι Μαρούδας, Κωβαίος και Κωστόπουλος.

Ο Χατζάρας εκφωνούσε… κάτι σαν δελτίο. Και καμάρωνε γι' αυτό. Ο Χατζάρας, έπαιρνε δήλωση του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου και έλιωνε, περνούσε μπροστά του η Δήμητρα και- το ένοιωθες, αν του ζητούσε να γίνει χαλί να τον πατήσει θα το έκανε πάραυτα και με χαρά μεγάλη. Εκδιώχθηκε από την ΕΡΤ το ’89 και βρήκε στέγη στο Κανάλι 29. Αποκαταστάθηκε όμως το ’93 και τοποθετήθηκε επικεφαλής Γραφείων Τύπου του εξωτερικού. Η τηλεοπτική καριέρα του συνεχίστηκε αργότερα στο Blue Sky. Πλέον είναι πιθανόν να τον δούμε και στο Τηλεάστυ…

Κύριε Γιώργο, Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι…

ΧΡΑΝ
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: