6.3.12

Το εγκώμιο του Πούτιν πλέκει ο Μπερλουσκόνι...


Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στη ρωσική εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβντα, πλέκει το εγκώμιο του φίλου του Βλαντίμιρ Πούτιν, τον οποίο χαρακτηρίζει "άνδρα απλό και... ταπεινό", ο οποίος "έχει κάνει πολλά για τη χώρα του".

"Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, απλός και ταπεινός με μεγάλες ανθρώπινες αξίες, ο οποίος εκτιμά τη φιλία", τονίζει ο Μπερλουσκόνι, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

"Εχει κάνει πολλά για τη χώρα του και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Πούτιν είναι ο ηγέτης που χρειάζεται για να κυβερνήσει την τεράστια αυτή χώρα", υπογραμμίζει ο 75χρονος Καβαλιέρε.

Οι δυο άνδρες είναι χρόνια φίλοι. Ο Πούτιν έχει επανειλημμένα υπερασπιστεί τον Μπερλουσκόνι ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο σκανδάλων διαφθοράς, φοροδιαφυγής και σεξουαλικών σχέσεων με ανήλικες στην Ιταλία, χαρακτηρίζοντάς τον ως "έναν από τους καλύτερους πολιτικούς άνδρες στην Ευρώπη" και "τελευταίο των Μοϊκανών" της πολιτικής.
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: